Genel

Ülke ve dünya gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Genel Haberleri

Başkan Alan, TRT GAP Radyosuna konuk oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, TRT GAP Radyosu’nda yayınlanan “Hayatın İçinden” Programına konuk oldu.

Bahçeli'den Dilipak'a ağır sözler! 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Dilipak'a "ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi" diyen Bahçeli, "Üstümüze gelen olursa tavsiyem boy ölçüsüne uygun kefen biçtirmesidir. Çünkü yatacağı yer sadece mezardır" dedi.

100. yıla özel Elazığ şehitler albümü

Elazığ Valiliği tarafından Elazığ Şehitler Albümü bastırıldı.

Bu haber evlilik planları yapanları yakından ilgilendiriyor!

Aile ve Gençlik Fonu için başvurular bugün depremlerden etkilenen illerde başladı. 150 bin TL tutarındaki evlilik kredisi uygulamasına dair ayrıntılar belli oldu.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan’dan Baskil’e ziyaret

İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, uzun süre öncesinden başladığı siyasi çalışmamalarına devam ediyor.

2023 Hac kontenjanı belli oldu

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 'Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız' açıklamasında bulundu.

Başkan Arslan Haklı Çıktı!

23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de 5,9 şiddetinde yaklaşık 17 saniye süren bir deprem meydana gelmiş ve 80 kişi yaralanmıştı.

Ombudsman Malkoç Elazığlılara sistemin tarihini anlattı

Kamu Denetçiliği Kurumunca düzenlenen Ombudsman Elazığlılarla Buluşuyor konulu tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin'

Adaylık konusuna değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin. Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

Elazığ'da '1. Enerji Çalışanları Haftası' Etkinliği

Elazığ'da, 'Enerji Çalışanları Haftası' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yeni Sendika'nın Elazığ İl Başkanı Polat oldu

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) Elazığ İl Başkanlığına Kuddusi Polat atandı.

Elazığ'da polis, üniversite öğrencilerini bilgilendirdi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencilerine 'ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının arttırılmasına' yönelik konularda bilgilendirdi.

Tüfenkçi: Elazığ’ın yeni yüzlere ihtiyacı var

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi, Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini ifade ederek kendilerine teveccühün çok yüksek olduğunu söyledi.

Kedi kahvehanenin maskotu oldu

Elazığ'ın Baskil ilçesindeki 72 yıllık kahvehanede yavruyken sahiplenilen 'Pamuk' isimli kedi, kahvehanenin maskotu oldu.

TEMAD'dan TTB Başkanı Fincancı'ya tepki

Elazığ Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Başkanı Özer Tapan, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, 'kimyasal silah' iddiasına tepki gösterdi. Tapan, 'Görüyoruz ki sadece insan sağlığına yönelik bilimsel çalışmaları olması gereken şahıs, sivil toplum örgütü maskesi arkasından karanlık güç odaklarının çirkin emellerine hizmet etmektedir' dedi.

Elazığ'da 'Uluslararası İslam Medeniyetleri Sempozyumu' başladı

Elazığ'da 2 gün sürecek olan 'Uluslararası İslam Medeniyetleri Buluşmaları Sempozyumu' başladı.

Elazığ'da 25 milyonluk servet, araç mezarlığında göz göre göre çürüyor

Elazığ'da çeşitli sebeplerden dolayı trafikten çekilen yüzlerce araç ve motosiklet, yediemin otoparkında sahipleri tarafından alınamadığı için çürümeye yüz tutuyor. Havadan çekilen görüntüsü ile Hollywood filmlerini anımsatan yaklaşık 500 araç arasında lüks otomobillerin de bulunması dikkat çekiyor.

Toplam 1969 haber.