Spor

Elazığspor, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, amatör futbol kulüpleri ve diğer spor branşlarıyla ilgili gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Spor Haberleri

Erol'dan, CHP Genel Başkanı Özel'e teşekkür ziyareti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Başkan Özgür Özel'i ziyaret ederek işçilerin grev sürecine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

 Uraloğlu: Elazığ’da GES için geri sayım başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’da kurulumu devam eden Güneş Enerji Santrali’nde sona gelindiğini duyurdu.

Elazığspor’dan prim sözü verenlere çağrı

Elazığspor Kulübü, prim sözü verip ücretlerini yatırmayan isimler için bir açıklama yayımladı.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu

UEFA açıkladı: Merih Demiral hakkında soruşturma başlatıldı! 

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" Merih Demiral ile ilgili soruşturma açtı.

Milyonlar tek yürek!

EURO 2024 son 16 turu maçında Türkiye, Avusturya ile mücadele edecek. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Elazığspor’da görev dağılımı yapıldı

Geçtiğimiz gün Elazığpor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yapılmıştı. Ahmet Feti Yılmaz’ın Kulüp Başkanı seçilmesinin ardından Elazığspor’da yeni görev dağılımı yapıldı.

Elazığspor’da transfer yasağına engel borç ne kadar?

Elazığspor’da transfer yasağının kaldırılmasına engel borcun yaklaşık olarak 11 milyon lira olduğu belirtildi.

Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor’a başkan adayı olduğunu duyurdu.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığspor’da iç transfer el yakıyor

Elazığspor’da iç transfer görüşmeleri el yakıyor. Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda kalmaları istenilen 10 oyuncuyla yapılan görüşmelerde istenilen rakamlar dudak uçuklatıyor 

İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaadini yerine getirdi

Ercan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Yüksel Ercan, Elazığspor’a vaat ettiği şampiyonluk prim sözünü yerine getirdi.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi’ni Elazığ’a kazandıracak.

Işıkver’den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL’den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

Elazığspor’da ilk ayrılık gerçekleşti

11 golle Elazığspor’un bu sezon en fazla gol atan oyuncusu olan Bahattin Köse, Bordo Beyazlı takımımızdan ayrılan ilk oyuncu oldu

Elazığspor Kulübü kupa töreni programını açıkladı

TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor Kulübü, Kupa Töreni Programını açıkladı. Elazığspor, TFF 3.Lig 2.Grupta Play Off Finalinde Orduspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Elazığspor’un kutlama programı belli oldu

Elazığspor’da şampiyonluk kutlamaları çarşamba günü gerçekleştirilecek. İstanbul Rams Park stadyumunda oynanan final karşılaşmasında 52 Orduspor’u 3-0’lık net sonuçla geçerek adını 2. Lige yazdıran bordo beyazlı takımımıza müsabakanın ardından izin verilmişti.

Elazığspor için karşılama töreni yapılacak

Şampiyon Elazığspor’un ilimizde görkemli bir şekilde karşılanması ve kutlamalarının yapılması için hazırlıklar başladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan taraftarlara 5 otobüs

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan taraftarlara bir jest daha… Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’un Final karşılaşmasını izleyecek taraftarlar için 5 adet otobüs tahsis etti

Toplam 1377 haber.