Yurtbaşı'nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Yurtbaşı Meydanı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ile binlerce belde sakini katıldı.

Başkan Adayı Nihat Doğan tarafından verilen iftar programı Harput Tasavvuf Ekibi’nin ilahi dinletisiyle başladı. Birbirinden güzel ilahi ve kasidelerin seslendirildiği program oldukça beğenilirken misafirler ramazan ayının ahengine uygun bir program nedeniyle Başkan Adayı Nihat Doğan’a teşekkürlerini iletti.

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, iftar programına katılan tüm belde sakinlerine teşekkür etti.

BAŞKAN YILDIRIM: NİHAT DOĞAN KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, böylesi güzel bir iftar organizasyonuna öncülük eden Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan’a teşekkür ederek, programa katılan belde sakinlerinin 31 Mart akşamı da AK Parti’den yana tavır sergileyeceğine dikkat çekti. Yıldırım, Yurtbaşı’nda hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğine dikkat çekerek Nihat Doğan’la beldenin gelişiminin süreceğini sözlerine ekledi. 

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: YAPARSA AK PARTİ YAPAR

İftar programında bir konuşma yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Yurtbaşı Beldesi’nin istikrardan yana tavır sergileyeceğine inandıklarını kaydederek şunları söyledi:

“Bizler bugün bir kez daha şahitlik ettik ki Yurtbaşı 31 Mart’ta kararını vermiş ve Nihat Doğan’la yola devam edecek. Her bir belde sakinimize bu güzel organizasyona katılım sağladıkları için teşekkür ediyor, şimdiden Nihat Doğan kardeşimize başkanlığının hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

BAŞKAN ADAYI DOĞAN: SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

Düzenlenen iftar programında belde sakinlerine hitap eden AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, AK Parti belediyeciliğine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde beldenin gelişimine katkı sunmak amacıyla kolları sıvadıklarını belirten Başkan Adayı Doğan, açıklamasında şunları söyledi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtuluş olan 11 Ayın sultanı, Mübarek Ramazan ayında sizlerle iftar sofrasında bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.

Mübarek Ramazan ayını seçim heyecanıyla birlikte yaşıyoruz. Bu doğrultuda mübarek günlerimizi fırsat bilerek çalmadık kapı, girilmedik gönül, adım atmadık tek bir nokta bırakmamak şiarı ve azmiyle çalışmalarımızı azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Yurtbaşı, bizler için çok kıymetli çok önemli ve hizmetin en çok yakışacağı noktalardan biridir. Biz bu aşk ile yola çıktık. Hizmetlerimizin devam etmesi, beldemizin Türkiye Yüzyılı’na hazır hale gelmesi adına bu göreve talip olduk.

Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı sandıklardan çıkacak sonucun ardından bayrağı hemen devralıp bu kıymetli beldenin ve buradaki kıymetli hemşerimizin hayat kalitelerini artırmak, beldemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak adına bir an olsun vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacağız.”

ULAŞIM SORUNU TARİHE KARIŞACAK

Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinlerinin son günlerde mustarip olduğu ulaşım konusuna değinerek, 31 Mart sonrasında ulaşım sorununu çözüme kavuşturacaklarını kaydetti. Yeni otobüs alımlarını hızlı bir şekilde yaparak ulaşımdaki sorunu tamamen ortadan kaldıracaklarını belirten Doğan, bu konuda belde sakinlerinin müsterih olmasını belirtti. 

Başkan Doğan son olarak, “Bugün burada sizlerle bir arada iftar programında bulunmaktan dolayı bir kez daha yüce Allah’a şükürler olsun diyor, hepinize katılımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın, Rabbim yolumuzu açık eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN