Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Erol: Elazığ’da değişim için emanet oy istiyorum

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazi caddesinde Elazığlılara seslendi.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Septioğlu: Artık Vakit Geldi, Değişimi Elazığ’dan Başlatıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları ile esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Septioğlu, Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Esnaf ve yurttaşlardan başkan adayı Duran’a yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor.

Avrupa Elazığlılar İftarında Birlik Mesajları

Merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Hofheim am Taunus kasabasında bir iftar yemeği verdi.

Adile Kurt Karatepe unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ’a geliyor 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek. 

Septioğlu: Sosyal belediyeciliği bu şehre kazandıracağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan:  Elazığ medyası duyarlı bir duruş sergiliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizdeki medya kuruluşlarının İmtiyaz Sahipleri, Genel Yayın Yönetmenleri, Haber Ajansları yetkilileriyle iftarda bir araya geldi.

Milletvekili Erol’dan Elazığ Valisi ve siyasilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TYP kapsamında işe alınacak kişilerin bir kısmının kura dışında tutulması iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Adayı Septioğlu, Seçim Öncesi Temaslarını Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yurtbaşı’nda binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

AK Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, belde sakinleriyle iftar sofrasında buluştu.

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.

Toplam 2673 haber.