Ibrahim Bahşi Haberleri

Ibrahim Bahşi Haberleri

Eğitim Bir Sen 32’inci yaşını kutladı

Genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen toplantıda ayrıca üyeleri ile birlikte 32’inci yaşını da kutladı.

Bahşi, Enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklama yaptı 

Memur Sen Elazığ Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirerek “Memur-Sen olarak beklentimiz, fiyat istikrarı noktasında alınan tedbirlerin ve önlemlerin bir an önce piyasalara yansıması, enflasyonu tetikleyen geçici etkilerin ortadan kaldırılması, kamu görevlilerinin enflasyon kayıplarının son bulması, fiyat istikrarının sağlanmasıdır.” dedi. 

Eğitim-Bir-Sen’den dönem sonu değerlendirmesi

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bahşi eğitim öğretimin ikinci yarısında hayata geçirilmesini istedikleri projeleri ve öğretmenlerin sorunlarını da dile getirdi.

Genel Başkan Tonbul’dan, Memur-Sen’e ziyaret 

Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul Memur-Sen’i ziyareti etti. 

Eğitim Bir Sen genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi tarafından genişletilmiş il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Eğitim Bir Sen Genel Başkan Vekili Talat Yavuz’da katıldı. 

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi’nin Ankara temasları 

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da bir dizi gezi ve temaslarda bulundu. 

Eğitim Sendikalarından ihaleye tepki 

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolü katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklif ile sonuçlanmasından dolayı Elazığ’daki eğitim sendikaları sonuçlanan düşük teklife tepki göstererek ortak basın açıklaması düzenledi. 

Bahşi: Toplu sözleşmede ön müzakere süreci tamamlandı 

Kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşme görüşmelerinde ön müzakere süreci tamamlandı. 14 Ağustos'ta kamu işveren heyetinin ilk teklifi sunması planlanıyor. 15 Ağustos'ta ise genele ilişkin tekliflerin müzakeresine geçilecek. 

Memur Sen İl Temsilciliği’nin yönetim kurulu belli oldu 

Memur Sen İl Temsilciğinde düzenlenen toplantı ile yönetim kurulunda yer alan isimler tanıtıldı. 

Memur-Sen toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, toplu sözleşme görüşmeleri için taleplerini açıkladı.

Bahşi: Memnuniyet çemberi genişletilmeli 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, memur maaşlarına yapılacak olan ara zamla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Bahşi, “Memur maaşları ile ilgili meclise gelmesi beklenen düzenleme memnuniyet çemberini genişletmelidir” dedi. 

Bahşi: Adil bölüşüm için 28 yıldır durmadan yürüdük 

Memur Sen 28. yaşını kutluyor. Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Adil bölüşüm, insanca bir yaşam için 28 yıldır durmadan yürüdük” dedi. 

Bahşi: Gündemimiz Temmuz ayında yapılacak maaş düzenlemesidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi açıklanan enflasyon oranlarının ardından Temmuz ayında yapılacak olan maaş düzenlemesiyle alakalı açıklamalarda bulundu. 

Bahşi: Tüm illerdeki ve ilçelerdeki çalışanlara tazminat verilmelidir 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, depremin ardından kamu kurum çalışanlarına tazminat verilmesi gerektiğini söyledi. 

Memur Sen Üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi 

Memur Sen Elazığ Temsilciliği üyeleri bayramlaşma programında bir araya geldi. 

Memur Sen’den, İtfaiye Personeline ziyaret 

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği, 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan deprem sonrası Malatya’da fedakârca çalışan Elazığ İtfaiyesi personelini ziyaret etti.

Başkan Bahşi: Gece gündüz demeden çalıştık 

Biz birlikte güçlüyüz birlikte başaracağız mottosuyla deprem anından itibaren çalıştıklarını ifade eden Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Depremin eğitim çalışanları üzerindeki etkileri, hükümetten beklenti ve çözüm önerilerimiz" başlıklı raporunun detaylarını paylaştı. 

Mehmet Akif İnan’ı anma programı düzenlendi 

Memur Sen Elazığ İl Temsilciliği tarafından Şair-Yazar Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ı anma programı düzenlendi. 

Okul Cami Buluşmaları düzenlendi 

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu çocuklara namaz ibadetinin önemini anlatmak ve namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla okul cami buluşması gerçekleştirdi. 

Bahşi: Elazığ yeni bir öğretmenevini sonuna kadar hak ediyor

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Elazığ'da yeni bir öğretmenevi yapılması için sendika olarak gerekli tüm adımları atmalarına rağmen hala bir sonuç alınamadığını belirterek, 'Aziz şehir El-Aziz’e bir öğretmenevi çok görülmesin' dedi. 

Elazığ Eğitim Bir-Sen Öğretmenler Gününü kutladı

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Bahşi: Eğitimin verimliliği için sorunlar zamanında çözülmeli

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla açıklama yaptı.

Bahşi: Eğitim çalışanlarına aşı ve test dayatması yapılamaz

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, eğitim çalışanlarına aşı ve pcr testi zorunluluğunun temel insan haklarının ihlali niteliğinde olduğunu belirterek, kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. 

Bahşi: Testi kırılmadan gerekenlerin yapılmasını istiyoruz

Memur Sen Elazığ Şubesi, 200 kişilik bir ekiple Memur-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenecek genel eyleme katılmak için Ankara'ya gitti.

Bahşi: 27 Mayıslar bir daha yaşanmasın diye Memur Sen Var

Memur Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla açıklama yaptı. 

Bahşi, 'Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerekiyor'

Okul öncesi öğretmenlerinin de uzaktan eğitime dahil edilmesi gerektiğini belirten Eğitim-Bir-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi,okul öncesinin de ilk ve ortaöğretim gibi zorunlu olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi.

Bahşi: 'Sendikacılığa Yeni Bir Soluk Getirdik'

Memur Sen Konfederasyonu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen, 29. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. 

Memur-Sen Elazığ Şubesi'nden 'seyyanen zam' talebi

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi yaptığı açıklamada, Gelirde adalet için seyyanen zam yapılmalı, vergide adalet için oran sabitlenmeli, matrah artmalıdır diyerek seyyanen zam talebinde bulundu.

Bahşi'Meslek kanunumuzu istiyoruz'

Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, öğretmenlik mesleğini düzenleyecek bir kanuna ihtiyaç olduğunu belirterek, meslek kanununu istediklerini söyledi.

Keban Derneği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Elazığ'da yeni kurulan Keban Derneği'nin Olağan Genel Kurulu yapıldı.