Asayiş

Elazığ asayiş ve son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Asayiş Haberleri

Botla kaçak balık avına bin 978 TL ceza

Elazığ'da göl kenarında botla kaçak avlanırken yakalanan şahsa 1978 TL para cezası kesildi.

Elazığ'da 800 kilo kaçak balık ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada kaçak olarak avlanan 800 kilogram balık ele geçirildi, 1 şahşa işlem yapıldı.

Şehit Astsubay Memleketine Uğurlandı

Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kızılmescit kırsalında PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Asb.Çvş Ferdican Altunkaş (30), Elazığ’da düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Şehidin naaşı Elazığ'a getirildi

Tunceli'nin Pülümür kırsalında 1 teröristin öldürüldüğü operasyonda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş'ın naaşı Elazığ'a getirildi.

Tunceli'de çatışma; 1 asker şehit oldu, 1 terörist öldürüldü

Tunceli Pülümür kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 1 asker şehit oldu, 1 terörist öldürüldü.

Elazığ'da kayıp genç, aranıyor

Elazığ'da evinden çıkan ve 3 gündür haber alınamayan 24 yaşındaki genç adam aranıyor.

Elazığ'da trafik kazası: 4 yaralı

Elazığ'ın Palu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Dereye düşen çoban hayatını kaybetti

Ağrı'da dereye düşen ineğini kurtarmak isterken akıntıya kapılan çoban hayatını kaybetti.

Vali Kaldırım, yaralı Mehmetçikleri ziyaret etti

Tunceli'de 2'si 2 milyon 100 bin TL ödülle aranan 6 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda, hafif yaralanan ve tedavileri Elazığ'da devam eden Mehmetçikleri Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaret etti.

İş için, kendini zincirledi

Elazığ'da bir kişi, 7 aydır işsiz olduğunu belirterek, kendini Atatürk heykeline zincirledi. Olaya müdahale eden güvenlik güçleri şahsı polis merkezine götürdü.

Bingöl'de acı olay

Bingöl'de dereye düşen 2 lise öğrencisi hayatını kaybetti.

3 yıl sonra itiraf etti, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yedi

Elazığ'da 3 yıl önce arkadaşını öldürüp inkar eden bugün ise karar duruşmasında delilleri yok etmede kendisine yardım eden anne ve babasını korumak için 'Ben öldürdüm' diyen zanlıya mahkeme heyeti ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Delilleri yok ettiği ileri sürülen anne ve babaya ise 2 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi.

Darp iddiasında kadın özür diledi, aile başkan aracılığıyla barıştı

Elazığ'da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu Sen erkek misin, kadın mısın? diye soru sorduğu için fiziki müdahalede bulunan yerel ses sanatçısı Mesude Eser ile çocuğun ailesi, ilçe belediye başkanı aracılığıyla bir araya gelerek barıştı.

Tunceli'deki terör operasyonu, 3 yaralı Elazığ'a getirildi

Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınan 3 jandarma personeli, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sera'da kenevir ekimine 'Uçangözle' baskın

Elazığ'da jandarma ekiplerinin drone destekli bir seraya yaptığı operasyonda çok sayıda Hint keneviri ele geçirilirken 1 şüpheli de gözaltına alındı.

Çocuğun darp iddiasında, kadın özür diledi

Elazığ'da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu Sen erkek misin, kadın mısın? diye soru sorduğu için fiziki müdahalede bulunduğu iddia edilen yerel ses sanatçısı M.E. Son günlerde yaşadığım üzüntülerden dolayı bir anlık öfke ile hareket ettim, öncelikle çocuğumuzdan, ailesinden ve tüm kamuoyundan özür diliyorum, sadece yakasını kaldırdım ve yere bıraktım. dedi.

Bingöl'de feci olay

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde cinnet getiren şahıs eşi ve 3 çocuğunu vurdu. Olayda anne ve 1 çocuğu hayatını kaybederken, durumu ağır olan 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.

Çocuğa, dayak atan kadın yerel sanatçı çıktı

Elazığ'da bir markette kasanın kenarında duran 6 yaşındaki çocuğu Sen erkek misin-kadın mısın diye soru sorduğu için darp eden kadın yerel sanatçı olduğu ortaya çıktı.

Uşak’ta kayıp kadının cesedi bulundu

Uşak'ta iki gündür haber alınamayan kadın kırsal alanda ölü olarak bulundu.

Toplam 2677 haber.