Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Muhtar Adayı Altaş’tan mahalle sakinlerine çağrı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Başkan Adayı Duran’a sebze hali esnafından yoğun ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

YRP Genel Başkanı Erbakan canlı yayında Elazığlılara seslendi 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iki televizyon kanalının ortak canlı yayınına katılarak Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu’nun kazanmasının Elazığ’ın kazanacağı anlamına geldiğini belirterek, Septioğlu’na destek istedi. 

Başkan Alan, öğrencilerle iftarda buluştu 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Fırat Üniversitesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. 

Milletvekili Erol, Şahinkaya Mahallesi sakinleri ile buluştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Şahinkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol: Elazığ’da değişim için emanet oy istiyorum

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Gazi caddesinde Elazığlılara seslendi.

Milletvekili Erol, mağdur hak sahiplerini yalnız bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hak sahipliği ek başvuru süresinin son saatlerinde vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezine gece saatlerinde giderek hem sürenin uzamasını sağladı hem de vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyerek Meclis gündemine taşıma sözü verdi.

Kültür Mahallesine; neden kadın muhtar?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adayı olan Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını tamamladığını ve bir kadın olarak neden muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Milletvekili Erol Keleş, hayat kurtardı

Seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere yola çıkan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, kalabalık bir grup vatandaşın toplandığını gördü ve durumun ne olduğunu anlamak için aracını durdurdu. 

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle sakinleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Avrupa Elazığlılar İftarında Birlik Mesajları

Merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) Hofheim am Taunus kasabasında bir iftar yemeği verdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Elazığ’a geliyor 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek. 

Septioğlu: Sosyal belediyeciliği bu şehre kazandıracağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan:  Elazığ medyası duyarlı bir duruş sergiliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizdeki medya kuruluşlarının İmtiyaz Sahipleri, Genel Yayın Yönetmenleri, Haber Ajansları yetkilileriyle iftarda bir araya geldi.

Milletvekili Erol’dan Elazığ Valisi ve siyasilerine çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TYP kapsamında işe alınacak kişilerin bir kısmının kura dışında tutulması iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.

Öğrencilerle birlikte iftar yaptılar

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın katıldığı iftar yemeğinde Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “31 Mart seçimleriyle hemşehrilerimizden alacağımız destekle göreve başlayarak şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz. Hemşehrilerimizi huzur ve güven içerisinde yaşayacakları konutlara kavuşturacağız.” Dedi.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Toplam 4902 haber.