AK Parti merkez ilçe yönetimi 15 ayda 134 köyü ziyaret etti

Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri 15 ayda merkez ilçeye bağlı 134 köyü ziyaret ederek hem köylülerin talep ve beklentilerini aldılar hem de sorunlarının çözümü İçin gerekli girişimlerde bulundular.

PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, teşkilatlara sürekli olarak 'halkın içinde olun' talimatını uygulayan AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı, 15 aylık süre içerisinde Elazığ Merkez mahallelerde yaptığı ziyaretlerin yanında merkez ilçeye bağlı 134 köyü de ziyaret ettiler.

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri 15 ayda merkez ilçeye bağlı 134 köyü ziyaret ederek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Köy ziyaretlerinde mahalle muhtarı ve Ak Parti Köy temsilcisinden sorunlarını dinleyip taleplerini alan Başkan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri çözümü kısa sürede mümkün olan sorunlarla ilgili de gerekli girişimlerde bulundular.

“HALKIMIZIN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİNDEN ONUR DUYUYORUZ”

Merkez İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili görüşlerini dile getiren Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, mahalle ve köy ziyaretleri ile vatandaşlarla daha yakın iletişim kurduklarını vurgulayarak, “Pandemi sürecinin kısıtlayıcı koşullarına rağmen çalışmalarımızı aralıksız devam ettirdik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret programları kapsamında bir yandan merkez mahallerimizde ziyaretler gerçekleştirirken bir yandan da merkez ilçeye bağlı tüm köylerimizi de ziyaret ettik. İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettiğimiz köylerde köy muhtarımız, köy temsilcimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızı dinledik, varsa beklentilerini aldık. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımızın saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza sevgisini, güvenini ve desteğini güçlü bir şekilde görmekten çok büyük onur duyduk. Önümüzdeki süreçte mahalle ve köy ziyaret programlarımız devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN