Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ulaş: Yerel esnafımıza destek şart

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Ramazan ayında vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmalarını istediklerini, yerel esnafın fiyatları ulusal marketlerin fiyatlarından daha uygun olduğunu ve yerel seçimlerin sonrasında ekonominin eski günlerine dönmesini beklediklerini ifade etti.

Öğrencilerle birlikte iftar yaptılar

Elazığ Mimarlar ve Mühendisler Platformu Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın katıldığı iftar yemeğinde Fırat Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Adayı Septioğlu: Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “31 Mart seçimleriyle hemşehrilerimizden alacağımız destekle göreve başlayarak şehrimizi kısa sürede yeniden ayağa kaldıracak adımları atacağız. Elazığ’da depremin izlerini sileceğiz. Hemşehrilerimizi huzur ve güven içerisinde yaşayacakları konutlara kavuşturacağız.” Dedi.

Hamza Yanılmaz kabri başında anıldı

Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Hamza Yanılmaz, vefatının 13. Yıldönümünde kabri başında anıldı.

Milletvekili Erol’dan, Bakan Göktaş’a Soru Önergesi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM başkanlığına soru önergesi verdi. 

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu. 

Ebubekir Irmak: Biz, Bize Yeteriz Sivrice

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak, ilçemizin tüm güzellikleri ve eşsiz tabiatının Sivrice’nin gelişmesi ve kalkınması açısından çok büyük bir katma değere sahip olduğunu belirterek, başkalarının geçici vaatleriyle değil, Sivrice halkı olarak ‘’Biz Bize Yeteriz’’ dedi.

Başkan Yavaş: Elazığ’a çok hizmet kazandıracağız 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ve Milletvekili Erol'a destek açıklamasında bulundu. 

Hamza Yanılmaz vefatının 13. yıldönümünde anılıyor 

Elazığ eski milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 13.  yıldönümünde anılıyor. 

Polat, Palu-Kovancılar Hastanesinde incelemelerde bulundu

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Palu-Kovancılar devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gürsel Erol’a, bölgede yoğun ilgi

41 Yıl aradan sonra CHP’nin çıkardığı ilk vekil olma özelliğiyle Elazığ siyasi tarihine adını yazdıran Gürsel Erol, Milletvekilliği sürecinde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de adından söz ettiren bir siyasetçi olmayı başardı.

Akaryakıta çifte zam pompaya yansıdı! 

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Bugün itibarıyla Benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 13 kuruş zam geldi. Yeni fiyatlar pompaya yansırken, motorinin litresi 43,45 liradan, benzinin litresi ise ortalama 43,03 liradan satışa sunuldu.

Başkan adayı Duran’dan Galericiler Sitesi ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim gezi, ziyaret ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Septioğlu’ndan Yoğun Seçim Ziyaretleri

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Toplam 2784 haber.