Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ belediye meclis üyesi partisinden istifa etti!

Yeniden Refah Partili Elazığ Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kenan Ateş, partisinden istifa etti.

Elazığ Belediyesi’nden konut satışı

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri açık arttırma suretiyle 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesinin borcu açıklandı!

Elazığ Belediye Meclisinde belediyenin 2023 mali yılına ait kesin hesabı ile ilgili hazırlanan komisyon raporu görüşüldü.

Elazığ Belediyesi konut, iş yeri ve arsa ihalesi gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

Şerifoğulları, Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer olarak hayata geçirilecek olan Kent Müzesi’nin sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Belediye meclisi toplantıları başladı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantıları ilk birleşimi ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturdu

Elazığ Belediyesi, Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç’u, gençlere destek programı olan “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlenen seminerde öğrencilerle buluşturdu.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Elazığ’da yeşil alanlar ilaçlanıyor

Elazığ’da genelindeki yeşil alanlar, haşerelere karşın ekipler tarafından ilaçlanıyor.

Elazığ Belediyesi, Gri Koç’u öğrencilerle buluşturacak

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven’in yerine Mehmet Sabuncu’yu getirdi.

Elazığ Belediyesi ekipleri, kaldırım işgaline geçit vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Larva İle Mücadele

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması amacıyla kent genelinde larva ile mücadele çalışmalarına yoğunluk verdi.

Başkanlık koltuğuna minik Tutar oturdu, talimatını verdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Namık Kemal İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi minik Elçin Zeynep Tutar’a bıraktı.

Başkan Alan’dan Başkan Şerifoğulları’na ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi voleybol takımı gençler grubu Diyarbakır yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları tamamlandı

Elazığ Belediye Meclisi Nisan ayı oturumları ikinci birleşimle sona erdi. Birleşimlerde faaliyet raporu görüşüldü. Birleşim sonunda meclis üyeleri arasında üslup tartışması yaşandı.

Elazığ Belediyesi, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlara Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara, Yasin’-i Şerif, karanfil ve badem şekeri dağıttı.

Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu’ndan müzik ziyafeti

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Ramazan etkinlikleri programı bu defa Belediyenin Gönüllü Halk Korosu sahne aldı.

Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesinin her akşam düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri programı kapsamında, Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan Şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Ramazan Etkinliklerinde Yücel Arzen rüzgarı esti

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Adile Kurt Karatepe unutulmaz bir ramazan akşamı yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sedat Uçan, hayran bıraktı

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan'ı sevenleriyle buluşturdu. On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Sedat Uçan’ın dinleti programıyla devam etti.

Septioğlu: İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Başkan adayı Duran’dan resmi kurum ve esnaf ziyareti

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar DURAN, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Septioğlu: Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor.  Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla buluştu 

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu. 

Erol: Biz başaracağız, Elazığ Belediyesi'ni alacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un proje tanıtım toplantısında yaptığı ve konuşma büyük karşılık buldu.