Asayiş

Elazığ asayiş ve son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Asayiş Haberleri

Müteahhitle dağıtım şirketi arasındaki sorun apartmanı 8 aydır elektriksiz bıraktı

Elazığ'da bir apartmana müteahhit ve dağıtım şirketi arasındaki sorun nedeniyle yaklaşık 8 aydır elektrik verilemiyor. Karanlıkta kalan bina sakinleri, kış öncesi mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Şehit Fethi Sekin'in babası son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla birlikte tabutu omuzladı.

Evinin bodrumunda kendini ateşe veren kadını komşuları söndürdü

Elazığ'da evinin bodrum katında kendini yakan kadın, komşuları tarafından söndürüldü. Yaralanan kadın, tedavi altına alındı.

Şehit Fethi Sekin'in babası hayatını kaybetti

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elazığ'da asırlık 24 dut ağacı kesildi

Elazığ'ın Doğukent ve Ulukent Mahalleleri yol güzergahında bulunan asırlık 24 dut ağacı kesildi.

Yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa araç çarptı, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Elazığ'da, koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa araç çarptı. Talihsiz çocuğun metrelerce savrulduğu kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Elazığ'da otomobil takla attı: 3 yaralı

Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Motorlu kuryeye çarpıp olay yerinden kaçtı

Elazığ'da pikap, motorlu kuryeye çarptı. Kaza nedeni ile motosiklet sürücüsü yaralanırken, pikap sürücüsü olay yerinden kaçtı.

3 gündür haber alınmayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Elazığ'da komşularının 3 gündür haber alamadığı yaşlı kadın, eve gelen sağlık ve jandarma ekipleri tarafından salonda ölü bulundu.

Otobüs 5 metre ileride indirdi diye kavga çıkarttı

Elazığ'da bir yolcu, belediye otobüsünün 5 metre ileride durması nedeniyle şoföre küfür etti. Sinirlerine hakim olamayan şoför ile yolcunun kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Elazığ'da yoğun sis kazayı beraberinde getirdi: 3 yaralı

Elazığ'da yoğun sis etkili olurken, belirli bölgelerde görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında ise 3 kişi yaralandı.

Gece yarısı facianın eşiğinden dönüldü: Yangına uykusunda yakalandı

Elazığ'da tek katlı bir ev, çıkan yangında küle döndü. Bitişiğindeki evde yalnız yaşayan ve yangına uykuda yakalanan bir vatandaşın da mahallelinin sesine uyanmasıyla son anda kurtuldu. Ekiplerin müdahalesi ile sonucu yangın kontrol altına alınırken ev ise küle döndü.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 26 tutuklama

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 26 kişi tutuklandı.

Elazığ polisinin farkındalık çalışmaları sürüyor

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Kadına El Kalkamaz' sloganıyla başlatılan proje çerçevesinde Elazığ'da farkındalık oluşturma amacıyla yaklaşık 4 bin vatandaş polis ekipleri tarafından bilgilendirildi.

Pirincin içinden taş ayıklar gibi para ayıkladılar

Elazığ'da zabıta ve polis ekipleri tarafından dilencilere operasyon düzenlendi. Bir dilencinin yanında bulan pirinç torbasını kontrol eden zabıta ekipleri, pirincin içinden taş ayıklar gibi para ayıkladı. Ekipler, bir kiloluk pirincin içerisinden 450 lira çıkardı.

Seyir halindeyken başlayan tartışma durakta kavgaya dönüştü

Elazığ'da, dolmuş şoförlerinin seyir halindeyken yaşadığı tartışma, durakta kavgaya dönüştü. Kavga, durakta bulunanların araya girmesi ile sonlandırıldı.

Elazığ'da akıllara durgunluk veren kaza: Kupası açılan kamyonet çocuk parkına daldı

Elazığ'da kupa kısmı açılan kamyonet, yaklaşık 150 metre sürüklenerek çocuk parkına daldı. Kamyonet sürücüsünün ağır yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpeklerin saldırısına uğrayan 3 koyun telef oldu

Elazığ'da köpeklerin saldırısına uğrayan 3 koyun telef oldu, çoban ise canını zor kurtardı.

Elazığ'da iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Elazığ'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Toplam 2676 haber.