Asayiş

Elazığ asayiş ve son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Asayiş Haberleri

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 4 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalmadan önce zeytinyağının son kullanma tarihine bakan hırsız pes dedirtti

Elazığ'da bir iş yerinin önündeki tezgahta yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Şahsın çalmadan önce taktığı gözlükle zeytinyağının son kullanma tarihine bakması pes dedirtti.

Aldığı etten 'Şarbon' bulaştı, kasap dükkanı mühürlendi

Elazığ'da yaşayan Bekir Aydın, 9 gün önce kentte faaliyet gösteren bir kasaptan et aldı. Aldığı etten kendisine şarbon bulaşan Aydın'ın hayatı alt üst oldu. Hastanede yaşam mücadelesi veren Aydın, İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı diyerek duruma tepki gösterdi. Yaşanan olayın ardından şarbonlu etin satıldığı kasap dükkanı mühürlendi.

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 132 şahıs yakalandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 132 şahıs yakalandı.

Elazığ'da piyasaya sahte para sürmeye hazırlanan 3 kişi yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, bir aracın ön konsol kısmına zulalanmış sahte 93 bin 800 lira ele geçirildi.

Elazığ'daki FETÖ ve PKK ile mücadele çalışmaları paylaşıldı

Elazığ'da 1 Ocak-27 Ekim tarihleri arasında FETÖ, PDY, PKK ve KCK ile mücadele çalışmalarının detayları Elazığ Valiliği tarafından paylaşıldı. Yapılan operasyonlarda toplam 249 şahsa adli işlem yapıldı.

Elazığ'da dron destekli şok trafik denetimleri devam ediyor

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde dron destekli trafik denetimi gerçekleştirilirken kurallara uymayanlara cezai işlemler uygulandı.

Elazığ'da uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramada bir tırın dorsesinde 17 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alex kokladı, tırın dorsesinden 17 kilo 650 gram uyuşturucu çıktı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından durdurulan tırda narkotik köpeği 'Alex' ile birlikte yapılan aramalarda 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Belediye personelinden hayat kurtaran müdahale

Elazığ'da bir iş merkezinde bulunan su tahsilat şubesinde fatura ödemek isteyen 80 yaşındaki bir kişi kalp krizi geçirdi. İki kez kalbi duran adam, burada çalışan personelin kalp masajı sayesinde hayata tutundu.

Elazığ'da park halindeki araç küle döndü

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alan park halindeki araç küle döndü.

Elazığ'da makas atan sürücü kameraya yansıdı

Elazığ'da trafikte makas atarak ilerleyen otomobil, hem kendi canını hem de başka sürücülerin hayatını tehlikeye atarken, o anlar bir otomobilin kamerasına yansıdı.

Elazığ'da 90 yaşındaki adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Elazığ'da 90 yaşındaki bir kişi, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Elazığ'da 4 dairenin su sayacı çalındı, site yöneticinin tepkisi şaşırttı

Elazığ'da bir ay arayla aynı binada 4 dairenin su sayacı çalındı. Site yöneticisi Mehmet Çete ''Hırsızlardaki cesarete bak, 'Birisi beni görür veya yakalar' düşüncesi yok. Adamlardaki cesarete hayran kalıyorsun, kalmamak mümkün değil'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da iş yeri kasasından 10 bin lira çalan şüpheli yakalandı

Elazığ'da bir iş yerinden hırsızlık yapan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ'da feci kaza: 7 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlardan biri hurdaya döndü. Feci kazada 7 kişi yaralandı.

Jandarmadan okul servisi şoförlerine eğitim

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından okul servisi şoförlerine eğitim verildi.

Toplam 2676 haber.