Gündem

Elazığ gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Gündem Haberleri

Şerifoğulları, Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer olarak hayata geçirilecek olan Kent Müzesi’nin sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Keleş: Elazığ bölgenin sanayi ve üretim üssü olacak

Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ve yerinde incelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sanayi bölgesinin şehrin kalkınmasında oynayacağı önemli rolü vurguladı.

Nazırlı’dan Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Meclisteki çalışmalarının ardından Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce İl Genel Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ardından da Zafran Mahallesi’nde saha çalışması yaptı.

Milletvekili Keleş, muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinledi

Belediye meclisi toplantıları başladı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantıları ilk birleşimi ile başladı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı

STK Platformu yeni müfredatı görüştü

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, eğitimcilerle bir araya gelerek, Milli Eğitim Bakanlığının uygulayacağı yeni müfredatı konuştu.

Türkiye'nin konuştuğu kadın Elazığ'da

Türkiye'nin ilk kadın Otobüs Şoförü olan Buket Yaman acı, gözyaşı ve azimle dolu hikayesini Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile paylaştı.

İki yılda 6 bin 500 girişimci kadına destek verilecek

TÜRKONFED yürütücülüğünde, Türkiye İş Bankası desteği ile girişimci kadınların iş geliştirme süreçlerine daha hızlı ayak uydurmalarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen Girişimde Kadın Gücü projesinin 2024-2026 yılları arasını kapsayan yeni döneminde 6 bin 500 girişimci ve girişimci adayı kadına ulaşılması hedefleniyor. Projenin ilk döneminde de 5 binden fazla girişimci kadına ulaşılmıştı.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki kritik görüşme AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. Özel’i genel merkez kapısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

Başkan Gülyüz: Emlakçılara müjde!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz ve esnaflara müjde vererek oda kaydında staj şartını bir kereye mahsus kaldırıldığını söyledi.

Başarılı İsim YRP'nin başına mı geliyor!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş'in görevden alınmasının ardından yeni il başkanı nın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken parti içinden uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten başarılı iş insanı Abdullah Çınar'ın İl Başkanı olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı..

Toplu taşımaya yapılan zam bugün itibariyle başladı

Elazığ’da şehir içi minibüs ücretlerine yönelik zam geldi. Zamla birlikte Elazığ’da tam ücret 15 TL, öğrenci ücreti 12 TL oldu.

Ömer Ateş: Hiçbir başarı cezasız kalmaz!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı görevinden alınan Ömer Ateş yaptığı açıklamada, “Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz” dedi.

Alan: Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikâyesi yazıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ağın ilçesinde kadın girişimciler tarafından kurulan Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Belediyeden açıklama: Park alanının kaldırılması söz konusu değil

Son 5 yıllık dönemde şehre toplam 143 adet yeni park kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasında, mahkeme ilamına uygun olarak Mornik Mahallesi’nde bulunan park alanı ile ilgili teknik değerlendirme ve çalışmaların gerçekleştirildiği, park alanının kaldırılması ile ilgili bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi. 

Polat, görevinden istifa etti

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, görevinden istifa etti.

Muhtarlar yeşil pasaport talep ediyor

Türkiye'nin son dönemde en çok konuştuğu konulardan birisi olan 'muhtarlıkların kapatılması' tartışmaları sürerken Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise muhtarlara yeşil pasaport verilmesini talep etti.

Başkan Telçeken: İşçinin hakkı her zaman önceliğimizdir

Elazığ İstihdam Gelişim ve Eğitim Derneği (ELİGED) Başkanı Tugay Telçeken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeniden Refah Partisi Başkanlığına tanıdık isim mi geliyor!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş’in görevden alınması sonrası yeni il başkanı kim olacağı şimdiden merak konusu oldu.

Toplam 4902 haber.