Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Karakuş TOKİ'nin yaptığı ihaleye el insaf diyerek tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Sivrice ve Baskil ilçelerinde yapılacak 300 adet köy evi, 5 ahır ve çevre düzenlemesi yapım işinin, maliyetinin çok fazla üzerinde bir fiyata ihale edilmesine tepki gösterdi.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl yönetimi istifa etti

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri partideki görevlerinden istifa etti.

SP Genişletilmiş İl Divan toplantısı gerçekleştirildi

Saadet Partisi (SP) Elazığ genişletilmiş il divan toplantı yapıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: 'Yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün, yeni partiler kuruluyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçimlere kendi başlarına girmeyi istediklerini ancak bunun ittifak konusunda kırmızı çizgi çekmek anlamına gelmediğini belirterek, 'Seçime yakın dönemde, 3-6 ay kala yeni kombinasyonların, yeni ittifaklar, alternatiflerin çıkması mümkün. Yeni partiler kuruluyor. Mevcut ittifaklarda değişiklikler olması mümkün. Bu tabloyu o zaman değerlendirip, teşkilatlarımızla istişare yapıp bir karar verilecektir' dedi.

Milletvekili Bulut'tan öğrencilere sürpriz ziyaret

AK Parti Elazığ İl Başkanlığının düzenlediği Vatandaşla Buluşma Toplantısında sorunları ve talepleri dinleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, programın ardından üniversite öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Elazığ'a gelecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 27 Kasım Cumartesi günü Elazığ'a gelecek.

Ülkü Ocaklarından Aziz Sancar Akademisi Programı

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek Aziz Sancar Akademisi programının içeriği tamamlandı. Geleneksel hale getirilmesi amaçlanan programın hedefi, 2023 Lider ülke Türkiye vizyonuna uygun gençlerin yetiştirilmesi.

Başkan Yıldırım Twitter sohbet odasına konuk oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gazeteci Sinan Akyüz'ün moderatörlüğünde sosyal medya platformu Twitter üzerinden canlı yayınlanan Gündeme Dair programının konuğu oldu.

Ercan: İYİ Parti'nin yükselişi devam edecek

Elazığlı İş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Genel Başkan Meral Akşener'in Bingöl ve Elazığ'da hakla buluşma programları ve ziyaretlerinin oldukça yoğun, verimli ve partilerinin halkın umudu olma yolunda yükselişini devam ettirdiğini göstermesi açısından başarılı olduğunu kaydetti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz'

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

Başkan Kılıçoğlu, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti

AK Parti Tunceli'nin Pülümür İlçe Başkanı Cağnur Kılıçoğlu ve beraberindeki heyet, Elazığ'da cemevlerini ziyaret etti.

AK Parti'li Usta: 'Bu ülkede AK Parti iktidarıyla birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 'Şunu unutmamalıyız bu ülkede AK Parti iktidarı ile birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildi. Dili, dini, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun hiçbir ayrıma uğramaksızın herkesin her türlü hizmetten faydalanabilmesi için elimizden gelen çabayı azami şekilde gösteriyoruz' dedi.

Er, milletvekilliğine yeşil ışık yaktı

Elazığ’da birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerde yöneticilik yapan iş insanı, AK Parti 3. Dönem Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursun Er, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) ziyaret etti. 

Başkan Yıldırım, yerel yönetimler bölge toplantısına katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi tarafından Şırnak’ta düzenlenen ve 22 ilin belediye başkanının dâhil olduğu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na katıldı. 

Başkan Yıldırım: Her daim sahadayız

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için her daim sahada aktif olduklarını belirterek, 2023 seçimlerinden en iyi sonucu alabilmek için durmadan çalıştıklarını kaydetti. 

Demirci: Şov değil, hizmet yapıyoruz

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş İnsanı Veysel Demirci, İstanbul Büşükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yaptırılacak okul projesinin siyasete alet edilmesine tepki gösterdi.

Yurtbaşı beldesinde altyapı yenilendi

Yurtbaşı Beldesi’ne kalıcı hizmetler kazandıran başkan Yasin Yılmaz, yeni belediye hizmet binası inşaatında sona gelindiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Elazığ'da yaptıracağı okul için protokol imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da deprem sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı okulun protokol imza törenine katıldı.

Ekrem İmamoğlu Elazığ'a geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'a geldi.

Toplam 573 haber.