Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerini sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, yaklaşan seçimler öncesi vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle ziyaretlerine devam ediyor.

Gök: Belediye meclisine siyasi nezaketi getireceğim

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Elazığ Belediye Meclis Üyesi adayı Doruk Gök, Yapacağı Projeleri hakkında bilgiler verdi.

Septioğlu, Seçim Gezilerini Yoğun Tempoyla Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

MHP Adayı Aygen Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, esnaf ve sanayi sitesi ziyaret programı gerçekleştirdi. Elazığ'da esnafın nabzını tutan Aygen, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte yerel iş insanları ve sanatkarların görüş ve önerilerini dinledi.

MHP Heyetinden Bingöllüler Derneğine önemli ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ teşkilatı, yoğun bir tempoda saha çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, beraberinde MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanı Vahit Erkan ile birlikte Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

MHP Heyetinden Palu Der’e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

AK Parti İlçe belediye başkan adayları belli oldu

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine doğru gidilirken AK Parti Elazığ İlçe Belediye Başkan Adayları belli olmaya başladı. AK Parti’de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken ilçe belediye başkan adayları belli olmaya başladı.

AK Parti’nin Karakoçan hassasiyeti

Mevcut belediye başkanı Ayhan Akbaba’nın yeniden aday olmayacağını açıkladığı Karakoçan’da seçim heyecanı devam ediyor.

Ahmet Nudayi Oğraş aday adaylığını açıkladı

Ahmet Nudayi OĞRAŞ 2024 Yerel Seçimlerinde MHP Baskil İl Genel Meclis üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve invelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

İl Özel İdaresi, şehit öğretmenlerin mezarlarını yeniledi

Elazığ İl Özel Idaresi tarafından, Şehit Öğretmenlerin mezarları yeniden yapılarak dualarla ailelerine teslim edildi.

Tanıtım Videosu Büyük Beğeni Topladı

2019 Yerel seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, hizmet dönemi içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve projeleri, tanıtım programı ile Elazığ kamuoyu ile paylaşacak.

Erol: Köprü artık yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, Pertek Feribot İskelesi’nde oluşan araç yoğunluğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu…

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yemin ederek resmen göreve başlamıştı.

Sana söz Elazığ baharlar gelecek!

Cumhurbaşkanı Adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’a bakanlık sözünü bir kez daha tekrarladı.

Satıcı: Harput, Elazığ’ınızın vazgeçilmezidir

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Satıcı: İlimizin her karışına hakim olacağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayları ortak seçim gezisi düzenledi. Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Salih Satıcı ve Prof. Dr. Mehmet Çavaş Baskil ilçesini ziyaret ettiler.

Gürsel Erol, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek Elazığ'da seçim kampanyası ve hazırladıkları kitapçıkla ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Erol, Konyada'da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Arkasında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya'ya giderek birçok ziyaret ve temaslarda bulundu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti.

Toplam 573 haber.