Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Milletvekili Erol: 82 Milyon Yurttaşımız Elazığ’daydı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak 2020 Depreminin 3’üncü yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “O gece Türkiye’mizin her köşesinden 82 milyon yurttaşımız Elazığ’daydı, Elazığ’ımızın acısını paylaştı” dedi.

İsveç'teki provakasyona Milletvekili Erol'dan tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde gerçekleştirilen provokatif eyleme tepki gösterdi.

Milletvekili Erol, Adana'da temaslarda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir dizi ziyarete katılmak üzere Adana'ya gitti.

Milletvekili Erol, İktidara geldiğimizde projeleri değiştireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, iktidara geldiklerinde Elazığ'da deprem nedeniyle inşa edilecek köy evlerinin projelerini değiştirerek Manavgat'taki evler gibi 2 katlı evlerin yapılacağını söyledi. Erol ayrıca yapımı tamamlanan evlerde de bazı düzenlemeler yapacaklarını açıkladı.

CHP Elazığ Merkez İlçe gençlik kolları başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Canberk Aydın Atandı.

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, 'Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim' dedi.

Erdoğan'dan Seçim Tarihi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de ''Yeter söz milletin'' diyerek sandıktan zaferle çıktığını hatırlatan Erdoğan, ''Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir.'' diye konuştu.

Milletvekili Erol: İktidarımızda Elazığ sahipsiz değil örnek alınan şehir olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ercan: Ağın'ın unutulmuşluğu son bulacak

İyi Parti, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, Ağın ilçesini ziyaret ederek hem İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Aydemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular hem de vatandaş ve esnafla bir araya geldiler.

Milletvekili Aday Adayı Karacadağ, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız: 'En büyük yatırım insana olan yatırımdır'

Elazığ'da eğitimcilerle bir araya gelen Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, En büyük yatırımın yol, su, köprü, elektrik, enerji ve ulaşımdan daha önce insanımıza yatırım olduğunu hepimiz biliyoruz dedi.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç 'Kamu Denetçiliği Kurumu Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesidir'

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesi olduğunu belirten Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, '2010 yılında yapılan anayasa değişikliği ile hayatımızda birçok şey değişti. Özellikle hak ve özgürlükler alanında çok önemli ve ciddi adımlar atıldı' dedi.

Bakan Kirişci, söylediği türküyle kulakların pasını sildi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elazığ'da, İlk oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Gençlik Buluşmaları programına katıldı. Bakan Kirişci, gençler için söylediği Elazığ türküsüyle kulakların pasını sildi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Tarım ve orman 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacak'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarım ve ormanın 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacağını belirterek, Gençlik bizim her şeyimiz. Gençlik bizim geleceğimiz. Gençlik bizim Türkiye yüzyılına damgasını vuracak olan nesildir' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Yeni dönemde her isteyen, istediği yere istediğini ekemeyecek dikemeyecek'

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yeni dönemde her isteyen istediği yere istediğini ekemeyecek dikemeyecek. Bizim bu üretim planlanmasının gereği olarak böyle bir adımı da atacağız. Üretim yapmadan önce üretici gelip bize bunu elektronik ortamda soracak' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var'

Elazığ'da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var. Tahıl koridoru bir lider diplomasisinin, Türkiye'nin dengeli ve tutarlı dış politikasının, taraf tutmamak adına cumhurbaşkanımızın söylediklerinin bir sonucudur' dedi.

Bakan Kirişci: 'Türkiye bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti, artık sözü dinlenilen ve atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu'

Türkiye'nin artık herhangi bir ülke olmadığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 'Türkiye sadece 780 bin kilometrekarelik bir alana sıkıştırılabilecek, hapsedilecek ve kendi coğrafyasıyla meşgul olacak bir ülke değil. Aynı zamanda 462 bin kilometrelik bir mavi vatanımız var. Bununla beraber bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti. Artık sözü dinlenilen, atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu olduğunu gösterdi' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Bahçeli, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

Toplam 573 haber.