Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

HEM PROVOKATÖR HEM HDP SEMPATİZANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Mustafapaşa mahallesine yaptığı ziyaret sırasında halkı siyasilere karşı kışkırtmaya çalışan sözde gazetecinin HDP sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Milletvekili Ağar ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, seçim bölgesi ve memleketi Elazığ'da Ziyaretlerini sürdürüyor.

Bakan Murat Kurum: 'Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bu ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan, başkomutanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık eden tüm hadsizlere, küheylanlık yapanlara, PKK sevicilerine, Avrupa ülkelerine 'harekete geçin' diye yalvaranlara, devleti hedef gösterenlere, şehit cenazelerinde gülüşenlere, bu iflah olmaz güruha her fırsatta tokadı vurmuş, bundan sonra da vuracak ve yere serecektir. Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden başkan yapacağız' dedi.

Bakanı Kurum: '36 bin konut ile cumhuriyet tarihinin en büyük deprem dönüşümlerini Elazığ ve Malatya'da yaptık'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Toplamda 24 bin 900 konut yapımı planlandı. Toplamda 36 bin konut yapılarak cumhuriyet tarihinin en büyük deprem dönüşümlerini Elazığ ve Malatya'da yapmış olduk' dedi.

Bakan Soylu ve Kurum Elazığ'da

Programları çerçevesinde Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İl Değerlendirme toplantısına katıldı.

Koltuğa oturdu ilk hedefi Elazığ'ı büyükşehir yapmak oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu ilkokul öğrencisi Emin Atıf Orman'a devretti. Orman'ın ilk hedefi ise Elazığ'ı büyükşehir yapmak oldu.

Bakan Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Elazığ'da il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Nisan ayı il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Milletvekili Erol, CHP’ye üye olan kadınlara rozet taktı 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yeni üyelere rozet takma töreni düzenledi.

Elazığ Belediyesi hizmetlerini vatandaşlara sorduk; Başkan Şerifoğulları başarılı mı?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hizmette 3. Yılını geride bıraktı. Başkan Şerifoğulları'nın 3 yıllık hizmet dönemi vatandaşlara sorduk.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ercan: Yeni seçim kanunu cumhur ittifakının sonu olacak

İş insanı ve İyi Parti Milletvekili, aday adayı Yüksel Ercan, Ak Parti ve Ortağı tarafından meclise getirilen yeni seçim sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, ELMİYAD'ın konuğu olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği (ELMİYAD) tarafından hazırlanan 'Elmiyad'la Bunu Konuşalım' programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım olacak.

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Son 19 yılda Türkiye'de eğitimde seferberlik ilan edildi'

Elazığ'da bir okulun açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Son 19 yılda eğitimde hakikaten Türkiye bir seferberlik dönemine tanıklık etti. 81 ilde tüm ilçelerimizde okul öncesi eğitiminden yükseköğretimine kadar vatandaşların çocukların eğitimine erişimini arttırmak için inanılmaz yatırımlar yapıldı. Tüm eğitim sistemindeki derslik sayısı 200-300 bin iken bugün 855 bin dersliğe yükseldi' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: '364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk'

Elazığ'a dair müjdeler veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Dolasıyla il değerlendirme toplantısında 364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk. Toplam 2022 yılı içerisinde bütçemizde 1.3 milyara çıkarmış olduk. Bu yatırımların tamamının Elazığ'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer: '855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam edildiğini söyleyerek, 'Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'da kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelerek Bahçekapı İlkokulunun kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

Yıldırım: Arzumuz, ihaleyi Elazığ Girişim Gurubu alsın ve işletsin

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Çanakkale tarihin sıradan bir notu değildir. Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır. Onun üzerinden 107 yıl geçmiş, her yıl törenlerle de kutlanıyor' dedi.

Milletvekili Ağar, SSB ve ASELSAN'ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyon Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Savunma Sanayii Başkanlığı ve ülkemizin güzide savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN’ı ziyaret etti.

Toplam 573 haber.