Başkan Alan, mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 43 mahalle muhtarıyla  iftar programında bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,Elazığ merkezinde görev yapan 43 mahalle muhtarıyla  iftar programında bir araya geldi. 

Programa Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Başkan Vekili Gürkan Talo, Muhtar Dernek ve Federasyon Başkanları ile 43 merkez mahalle muhtarı katıldı. Düzenledikleri iftar programı ile geçtiğimiz pazar günü yapılan yerel yönetimler seçimlerinde seçilen muhtarlarımızın ilk kez bir araya gelmesine ve tanışmalarına vesile oldukları için memnuniyetini dile getiren ve mahalle sakinlerinin teveccühü ile seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı-uğurlu olması temennisiyle başarılar dileyen Başkan Alan, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:  “Aramızda muhtarlık görevine ilk defa seçilen değerli kardeşlerimiz olduğu gibi halkımızın bu göreve yeniden layık gördüğü çok değerli muhtar arkadaşlarımız da bulunuyor. Ben bu vesileyle bir kez daha görevlerinizin hayırlı olması dileklerimle tüm muhtar arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sizlerin de yakından takip etiğiniz gibi Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına yönelik çalışmalarımız yanında, şehrin tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, Esnaf odaları ve medya kuruluşları ile güçlerimizi birleştirerek şehrimize her alanda katkı sunmanın ortak mücadelesini veriyoruz. Doğup büyüdüğümüz ve ticari faaliyetler yaparak üretip kazandığımız bu aziz şehri, daha ötelere taşıma adına hem siyaset hem kamu hem de sivil erklerle birlikte hareket etmemizin, şehrimize kazanımlarını sizler de yakından takip ediyorsunuz.” 

“ELAZIĞ TSO OLARAK HER KESİMLE GÖRÜŞÜYORUZ” 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak,  şehrin ticari hacminin büyümesi ve sorunlarının giderilmesi amacıyla tüm katmanlarla görüştüklerini, kesimlerin görüş, öneri ve hatta eleştirilerini alarak bu istişarelerden çıkan sonuçlarla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Alan; “Bu amaçla ramazan ayı içerisinde; Esnaf ve Sanatkârlar odalarımız, Sivil toplum kuruluşlarımız, medya mensuplarımız ve Elazığ’a hizmeti merkezine alan değişik kuruluşlarla iftar sofrasında bir araya geldik ve istişareler yaptık. Bugün de pazar günü yapılan seçimlerin ardından, sıcağı sıcağına, siz değerli muhtarlarımızla iftarda buluşmak ve Elazığ adına neler yapabiliriz merkezli istişareler yapmak istedik.” Dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN