Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Orhan, Hanönü kaymakamlığına atandı

Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan, Kastamonu Hanönü Kaymakamlığına atandı. Elazığlı hemşehrimiz Abdulmelih Orhan’a önemli görev.

Necip Güngör Kısaparmak MTAL öğrencilerinden konser

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Öğrenci Korosu tarafından konser düzenlendi.

Açıkkapı: Emeklilerimiz bizim baş tacımızdır

İYİ Parti’nin emeklilerle ilgili verdiği araştırma önergesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Emeklilerimiz Bizim Baş Tacımızdır. 22 yıldır ülkemize hangi konuda söz verdiysek yerine getirdik” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden konut satışı

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri açık arttırma suretiyle 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Kılıç, çiftçilerin taleplerini dinledi

İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde çiftçilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Elazığ Kent Konseyinin yeni yönetimi belli oldu

Elazığ Kent Konseyi ilk yürütme kurulu toplantısını yaparak yürütme kurulu ve yeni yönetimini belirledi.

Elazığlı eğitimciler İstanbul’da bir araya geldi

ELFED’in geleneksel meslek grupları toplantısının ikincisini İstanbul’daki Elazığlı Eğitimciler için düzenledi.

Merkez ilçe köy muhtarları toplantısı yapıldı

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında, Merkez İlçe Köy Muhtarlarının toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının gündeminde kırsal alanlardaki yapılaşma konusu vardı…

Başkan Koca’dan çağrı!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, bu memleketin ekmeğini yiyen Elazığlı işadamlarına seslenerek Elazığ’ın tanıtımında en büyük marka değeri olan Elazığspor’a can suyu olmak adına prim desteği konusunda göreve çağırdı…

Avcıl, Yeniden İMKON yönetim kuruluna seçildi

İMKON 5. Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurulda Elazığ İnşaat Müteahhitleri Kurucu Başkanı Osman Avcıl yeniden İMKON Yönetim Kurulu'na seçildi.

Cumhuriyet Ortaokulu Geleneksel Futbol Turnuvası başladı

İlimizin önemli eğitim kurumlarından olan Cumhuriyet Ortaokulu’nda sosyal etkinlikler devam ediyor.

Milletvekili Keleş’ten, Başkan Alan’a ziyaret

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Rekorların ve ilklerin siyasetçisi Erol, TBMM’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Elazığ’dan seçildiği günden bugüne kadar şehrin sesi olma görevini üstlenen, kentte oluşması muhtemel mağduriyetlerin, hak kayıplarının, yanlış ve hataları uygulamaların, plansızlığın, bir kişi veya kesime uygulanacak ayrıcalıkların ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla gece gündüz demeden görev yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  28. Dönemde de Meclis’e damga vurmaya devam ediyor.

Öğretmen atamalarında rakam belli oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Bakan Tekin, en fazla atama yapılacak branşın ise sınıf öğretmenliği bölümü olduğunu söyledi. Öğretmen atamaları için başvuru süreci 20 Mayıs’ta başlayacak.

EKUT’un kongresi yapıldı

Elazığ Arama Kurtma Strateji Derneği’nin birinci olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Başkanlığa yeniden Heybet Öztekkeli seçildi.

Elazığ Belediyesinin borcu açıklandı!

Elazığ Belediye Meclisinde belediyenin 2023 mali yılına ait kesin hesabı ile ilgili hazırlanan komisyon raporu görüşüldü.

Toplam 2851 haber.