Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AGD’den Mekke’nin Fethi programına davet 

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl farklı noktalarda tertiplediği, Mekke'nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak. Program öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, Elazığlıları programa beklediklerini söyledi. 

EYT kimleri kapsayacak, kaç kişi faydalanacak, şartları neler? 

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi seçime az bir zaman kala yürürlüğe giriyor. ET ile ilgili milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. EYT düzenlemesi kimleri kapsıyor? EYT'de hangi şartlar geçerli olacak? Prim gün sayısı yetmeyenler borçlanarak emekli olabilecek mi? İşte EYT düzenlemesine dair merak edilen soru ve cevapları...

Milletvekili Şaroğlu ile Başkan Duran’dan yaralı Polis Memuruna ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ile Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Doğukent Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki operasyonda yaralanan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, Kovancılar İlçesi’ni gezdi

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kovancılar İlçesi’nde temaslarda bulundu. İlçe esnafını gezen Ercan, partisinin ve kendisinin projelerini anlattı. 

Metin Külünk, gençlerin sorularını cevaplandırdı 

Gençlik Söyleşisi programına katılmak üzere Elazığ’a gelen 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika EYT açıklaması

Yılın son Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. EYT düzenlemesi başta olmak üzere birçok kritik başlığın ele alındığı toplantı 3 saat 45 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle;

Zincir market yöneticilerine fiyat uyarısı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle görüştü. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili yöneticileri uyardı. Bakan Muş, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

Elazığ’da şehit aileleri için anlamlı program 

Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen programda şehitlerimizin aileleri bir araya geldi. 

Şehrin güvenliği masaya yatırıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Toplantısı gerçekleştirildi. 

Demirbağ: Huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz 

Şehit Aileleri Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Şehitlerimiz olmasaydı bugün milletçe huzur içinde yaşayamazdık. Benim de kayınpederim şehit düştü. Kıymetli şehit ailelerimize böyle evlatlar yetiştirdikleri için saygılar sunuyor, bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. 

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar’ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar’ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz KPSS tekrar dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle memur adaylarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Elazığlı çiftçiler Adana TAYEM’de 

Elazığ’dan 20 çiftçi Etkin ve Verimli Sulama Sistemleri konulu eğitimi almak için Adana’ya gitti. 

Bulut, OSB’deki ayakkabı ve çanta fabrikasını inceledi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, OSB’de faaliyete girecek ayakkabı ve çanta fabrikasında incelemelerde bulundu. 

ETSO Olağan meclis toplantısı gerçekleşti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleşti. 

Ateş: Hemşerilerimize sonsuz teşekkürler

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Pazar günü yoğun bir katılım ve büyük bir coşku ile gerçekleştirdikleri kongre sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Toplam 2904 haber.