Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan: Keban, ülkeyi aydınlatırken kendisi hizmet almada karanlıkta kalmış

Pazar günü il kongresini gerçekleştirecek olan İyi Parti, ilçe gezilerine devam ediyor. 

Meteorolojiden Elazığ için kar yağışı uyarısı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve 4 şehir için kar yağışı uyarısında bulundu. 

Ömer Faruk Gökçe hayatını kaybetti 

Elazığspor’un ve Türk Futbolunun Önemli Eski Futbolcularından ve Teknik Adamlarından Ömer Faruk Gökçe vefat etti. 

Erdoğan'dan AK Parti'ye seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarına, "Seçim sürecine girdik. Bizim yoğunlaşacağımız konu artık adaylar olacak. Güçlü isimlerle seçime gideceğiz, hazırlıklara başlayın" talimatı verdi.

Cep telefonlarına yeni taksit düzenlemesi geldi! 

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) cep telefonu alımlarında kullanılan tüketici kredilerinin vade sınırlarında değişikliğe gitti. Vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan 5 bin lira olan tutar 12 bin liraya çıkarıldı.

Başkan Sarıkaya: Köyler 700 konuttan faydalanmalı 

Genç Sivanlılar Derneği üyeleri bir araya gelerek, Bingöl Sivan bölgesine yapılması planlanan fabrikadan köylerin olumsuz etkileneceğini belirterek, çözüm önerilerini paylaştılar. 

Kürsübaşı Sohbetleri’nin konuğu yazar Çağlıyan oldu 

Harput-Der tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kürsübaşı Sohbetlerinde bu hafta Araştırmacı Yazar Sedat Çağlıyan, kaleme aldığı “Tarihin Işığında Hüseynik” adlı kitabı ile ilgili bilgi verdi. 

Ercan: Ağın'ın unutulmuşluğu son bulacak

İyi Parti, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Doğan ile İyi Parti Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, Ağın ilçesini ziyaret ederek hem İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Aydemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular hem de vatandaş ve esnafla bir araya geldiler.

Fırat Edaş’tan Elazığ’a 9 Milyon TL yatırım

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş, Elâzığ ve ilçelerinde kesintisiz enerji arzı ve kaliteli dağıtım hizmeti vermek amacıyla 9 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. 

Bankur: Seyyanen zam istiyoruz 

Türk Büro Sen Elazığ Şube Başkanı Tarkan Ömer Bankur yaptığı açıklamada memur ve emeklilere yapılan %5 ilave artışın beklentilerini karşılamadığını belirtti. 

Sigara tiryakilerine kötü haber!

Philip Morris sigara grubuna 4 TL zam geldi.

Rektör Göktaş’tan, Kılıç’a teşekkür plaketi 

2022 yılı TÜBA – TESEP Halil İnalcık özel ödülüne layık görülen İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kılıç’a, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş teşekkür plaketi verdi. 

Kahraman şehidimizi rahmetle anıyoruz

Şehadetinin yıldönümünde kahraman şehidimiz Fethi Sekin'i rahmetle anıyoruz

Demirbağ: Elazığ’a 95 Milyon TL hibe desteği sağlandı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü tarafından 2022 yılında 95 Milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildiğini ve böylece 42 il içinde Elazığ'ın 4. İl konumunda yer aldığını ifade etti. 

Milletvekili Demirbağ, yetkililerden bilgi aldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, toplam 2 bin kişi kapasiteli olacak Şahinkaya Camii ve Yatılı Kız Kur'an Kursu inşa çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bir zincir market 419 temel ihtiyaç ürününde fiyat sabitledi

Asgari ücret zammı sonrası bazı zincir marketlerin etiket değişimleri vatandaşın tepkisine neden olmuştu. Hal böyle olunca Türkiye'de faaliyet gösteren zincir marketlerden 'fiyat sabitleme' adımı geldi. Daha fazla zincir marketin bu adıma katılması halinde Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu enflasyona olumlu yönde katkı sağlayacağını söylüyor.