Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İl Özel İdaresinde eğitimde indirim protokolü imzalandı 

İl Özel İdaresi ile özel bir eğitim kurumu arasında indirim protokolü imzalandı. 

Benzine zam!

Petrol fiyatlarında ki düşünün ardından dün 63 kuruş indirim yapılan benzine bu gece yarısı (13 Ocak 2023) itibariyle 80 kuruş zam geliyor! Dün kaşıkla verilen indirim bugün kepçeyle geri alınacak.

Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu’na yeni görev

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanlığı görevini yürüten Elazığlı Hemşehirimiz Rabia Babaoğlu İstanbul Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine getirildi. Hemşehirimiz Babaoğlu Arşiv Daire Başkanlığı görevini de sürdürmeye devam edecek.

YRP Merkez ilçede Boydak dönemi

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Yeniden Refah Partisi Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Halkla İlişkilerde Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Hakan Pamukçu'dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Sinan Boydak atandı.

ES Elazığspor’da transfer tahtası açıldı

ES Elazığspor’da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

DSİ Elazığ'da 29 personel alacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSi), ihtiyaç bulunan iller için 1273 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda DSİ Elazığ'da da 29 personeli işe alınacak.

Milletvekili Demirbağ: Milletimiz bu oyunu bozacaktır

Zülfü Demirbağ, 2023 seçimlerinin önemine değinerek, muhalefeti eleştirdi. 6’lı Masa’nın hala aday çıkartamadığını vurgulayan Milletvekili Demirbağ; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil, 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” dedi.  

Vali Yardımcısı Abbasoğlu’na ödül

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen deprem sonrasında oluşturulan afet yönetimi başta olmak üzere, birçok kriz yönetiminde başarılı çalışmalar yürüten Elazığ Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, afet yönetimi üstün başarı ödülüne layık görüldü. Abdulkerem Abbasoğlu’na ödülü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından verildi.  

Hizmet-İş’ten sağlıkta indirim protokolü 

Elazığ’da sağlık sektöründe hizmet veren özel bir hastane ile Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası arasında sağlıkta indirim protokolü imzalandı. 

Keban’da doğalgaz hattı çalışmaları başladı 

Elazığ'ın Keban İlçesinde doğalgaz hattı çalışmalarına başlanıldı. Keban İlçe merkezinde başlanılan doğalgaz hattı çalışmalarının Haziran 2023'te bitmesi hedefleniyor. 

Tapuda yeni dönem resmen başladı!

Konutta fiyat ve rayiç bedel farkına müdahale geliyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Hazine Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan bu çalışmanın problemlerin önüne geçeceğini söylüyor.

Cep telefonu alacaklar dikkat! 

Cep telefonu alımlarında kredi ve taksit sınırı yeniden belirlendi. 12 bin liranın üzerindeki cep telefonları en fazla 3 taksitle alınabilecek.

Vali Toraman'dan ELMİYAD'a Ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kollarından ELMİYAD'a ziyaret

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

DEVA Partisinden ELMİYAD'a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

ELMİYAD'dan Başkan Şerifoğulları'na teşekkür plaketİ

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), Elazığ Basın Tarihine ışık tutacak olan Basın Müzesi Projesini hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür plaketi verdi. Plaketi ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, Basın Müzesinin açılış töreninde Başkan Şerifoğulları'na takdim etti.