Genel

Ülke ve dünya gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Genel Haberleri

İHH’da Yetim ve Mülteci Çocuklara Kırtasiye Desteği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından yeni başlayan eğitim yılı öncesinde 350 yetim ve mülteci çocuğunun kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Sürücülerin aldığı riskler hemzenin geçitlerde kazaya neden oluyor

Dünyanın her yerinde hemzemin geçit kazalarının aynı sebepten dolayı meydana geldiğini belirten Bölge Trafik Şube Müdürü Cengiz Yeğen, sürücülerin aldıkları riskler sonucunda 20 katarlı bir trenin durmasının mümkün olmadığını ve en büyük önlemin sabır olduğuna dikkat çekti.

Elazığ'ın yatırım fırsatları fuarda tanıtıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Bölgesel Kalkınma, Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı'nda Elazığ'ı temsil etti.

Elazığ'da yeni odun ambarı çalışmalarında sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından Karşıyaka-Beyyurdu yolu üzerinde yapılan yeni odun ambarı çalışmalarında sona gelindi.

Fenerbahçeli genç boksörler sağlık taramasından geçti

Nuri Eroğlu Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası için Elazığ'a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü genç boksör takımı, Medical Park Elazığ Hastanesinde PCR testi yaptırdı.

Aşı 'hayata bağlamaya' devam ediyor

Geçtiğimiz ay aşı haritasında kırmızı renkte olan Elazığ'da aşılamanın artmasıyla birlikte yüzde 67,6 oranla sarıya geçtiklerini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, yoğun bakımdaki veya vefat eden hastaların neredeyse tamamımın ya aşısız ya da eksik aşı yapanlardan olduğuna dikkat çekti.

Elazığ'da etrafa saçılan kemikler toplanıp kefenlendikten sonra yeniden defnedildi

Elazığ'ın Palu ilçesinde içme suyu deposu için yapılan yol, mezarlık içerisinden geçince kemikleri etrafa saçılmıştı. O kemikler belediye ekipler tarafından ilçe müftüsü eşliğinde toplanarak yeniden İslam'a uygun bir şekilde defnedildi.

Günay: Hastalarımıza daha kaliteli hizmet vermenin gayreti içindeyiz

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde çalışan hemşirelere yönelik eğitim verildi.

Erkal: Yüksek elektrik faturaları esnafımızı mağdur ediyor

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Gökhan Erkal, elektrik faturalarının haddinden fazla yüksek geldiğini ifade ederek 'AKSA elektrik faturalarını nasıl hesaplıyor aylar arasında çok büyük farklılıklar var' dedi.

Doktorların mesaisi kaçta bitiyor?

Elazığ'da bir hasta, EKG sonucunu göstermek için gittiği doktorun mesai saati içerisinde görevi başında olmadığını iddia ederek, bu durumdan dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Elazığ Belediyesinden atı bitkisel yağ toplama kampanyası

Elazığ Belediyesi, çevreyi korumak ve toplumda çevre bilincini geliştirmek hedefiyle, ödüllü 'Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyası' başlattı. Kampanya ile 5 litrelik bitkisel atık yağ için bulaşık deterjanı ve süngerden oluşan ikili temizlik seti hediye edilecek.

Şehir Hastanesinde bir ilk daha gerçekleşti

Elazığ ve bölge illerine dünya standartlarında hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bir ilke daha imza attı. 

Fırat Üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Fırat Üniversitesi ile İl Özel İdaresi arasında mesleki eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Damadın 'evet' dediği sırada arkadaşları 'Son pişmanlık neye yarar' şarkısını açtı

Elazığ'da bir nikah töreninde damat 'evet' dediği sırada arkadaşları Müslüm Gürses'in seslendirdiği Son pişmanlık neye yarar şarkısını açması ortaya ilginç görüntüler oluşturdu.

Özdağ: Esnafımız mağdur

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ilçelerinde ulusal marketlerin mantar gibi çoğaldığını ifade ederek, 'Kovancılar ilçemizde yeni açılacak ulusal marketlerle sayının 15’i geçecek bu marketlere kim dur diyecek. Elektrik faturaları da bir önceki aya göre çok yüksek geldi. AKSA ne yapmaya çalışıyor' dedi.

Öğretmenlerin yüzde 83'ü aşı oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okulları tüm kademe ve sınıf seviyelerinde açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Satıcı: Odamıza kayıtlı esnaflarımız unutulmuş

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmaları kapsamında odalarına kayıtlı esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek 'Esnaflarımızın sorunları çok. Gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntıları profesyonel bir şekilde çözeceğiz' dedi.

Elazığ Belediyesi 11 Adet taşınmazı satışa çıkaracak

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti Belediye’ye ait Sürsürü (Cumhuriyet) Mahallesi’nde bulunan 11 adet taşınmazı gerçekleştireceği ihale ile satışa çıkaracak.

Gelin düğünü bıraktı, trafik kazasında yaralanan teyzesine koştu

Elazığ'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. O sırada düğün salonuna giden gelin, teyzesinin kaza yaptığı görünce koşarak ambulansa gitti.

Toplam 1969 haber.