Genel

Ülke ve dünya gündemine ilişkin son dakika haberlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Genel Haberleri

Elazığ TSO başkan adayı Şekerdağ: 'Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik'

Geçmiş yıllarda iki kere Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığı yaptığını hatırlatan Elazığ TSO başkan adayı Ali Şekerdağ, O kurumda altı kez üst üste seçime girdik ve kazandık. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde hiç kaybetmedik. Çok başarılı bir şekilde bu seçimde de kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Gurur ve hüzün bir arada: Komandolar Suriye'ye uğurlandı

Suriye Görev Gücü'nde yer alacak Elazığ Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli komandolar, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı.

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilik, şu an herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığını bildirdi.

Elazığ itfaiyesi acil çağrıları yanıtlama hızı ile rekor kırdı

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan acil çağrıları yanıtlama hızı ile rekor kırdı.

CHP'ye tepki gösteren Mevlüde teyze Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Elazığ'da CHP heyetine tepki göstererek gündeme gelen 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

Bakan Yardımcısı Alparslan: '2023 süreci Türkiye için son derece kritik ve önemli bir süreç'

2023 sürecinin Türkiye için son derece kritik ve önemli bir süreç olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, 'Türkiye son 20 yılda çok büyük gelişmeler kaydetti. Tabiri rica izse çağ atladı. Biz bu sürecin devamı konusunda daha güçlü şekilde neler yapabiliriz bunların çalışmasını değerlendiriyoruz' dedi.

Elazığ'da kaybolan kedisini sokak sokak arıyor

Elazığ'da yaşayan bir vatandaş, 3 gün önce kaybolan kedisinin bulunması için sokak sokak gezerken, kediyi bulup getirene para ödülü vereceklerini belirtti.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakım konusunda önemli ipuçları verdi.

Elazığspor'dan Büyükekşi'ye kutlama

TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda oy kullanan Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TFF Başkanlığı'na seçilen Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulunda yer alan Nüket Küçükel Ezberci'yi kutladı.

Elazığ'da turizm masaya yatırıldı

Elazığ'da düzenlenen toplantıda il protokolü, tur acente sahipleriyle bir araya gelerek turizm konusunu ele aldı.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty, pürüzsüz cildin sırlarını paylaştı

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

Emniyetten jandarmaya kuruluş yıldönümü ziyareti

Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel ve beraberindekiler, Jandarma Teşkilatının 183'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız'ı ziyaret etti.

Elazığ'da bir mahalle sandık başında gitti

Elazığ'da 9 ay önce cinayete kurban giden muhtarın mahallesinde yeniden sandık başına gidildi.

Yıpranan ciltlere 'sos' önerisi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yaşlanıp yıpranan ciltlerin bakımıyla ilgili önerilerde bulundu.

Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri

Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi, şehit annelerini yalnız bırakmadı

İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, Anneler Günü'nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Hakkari'de çatışmada şehit düşen Mehmet Ağgedik'in ailesini ziyaret eden çift, Anneler Günü çerçevesinde anne Fatma Ağgedik'e hediyeler vererek, birlikte mezarlığı ziyaret etti.

Dalmış Beauty'den bahar aylarında cilt bakımı uyarısı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, soğuk ve rüzgarlı kışın ardından yorulan cildin bahar aylarında daha yoğun bir bakımla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, 'Bu şehri hak ettiği noktalara taşıyacağız'

Elazığ'ın gelecek vizyonuna yakışır projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu şehri modern yol ve çok katlı otoparklarla, kentle özdeşleşecek meydanlarıyla, sosyal alanları, park, müze ve modern kütüphaneleriyle hak ettiği noktalara taşıyacağız' dedi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan bahar aylarında cilt temizliği önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, bahar aylarında cilt temizliği ve bakımına ilişkin bilgiler verdi.

Toplam 1969 haber.