Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Belediyesi, Ahıska Türkü Çocuklara Psiko-Sosyal Desteklerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Rusya ile savaşın devam ettiği Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve Elazığ'daki konteyner kentlere yerleştirilen Ahıska Türklerine psiko-sosyal desteklerini sürdürüyor.

Başkan Çelik, Seçimlerde Hangi Kanunun Uygulanacağını YSK Kararıyla Açıkladı 

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, seçimlerde hangi kanunun uygulanacağına YSK kararıyla açıkladı. Av. Ömer Faruk Çelik yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması durumunda yeni seçim kanunu hükümleri geçerli olacaktır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı flaş açıklamalar yaptı. Seçim tarihi için 14 Mayıs'ı tekrar işaret eden Erdoğan, kuraklıkla mücadele için de "Anlık adımlarla olmaz, belediyeler önlem almalı" dedi.

Devlete olan borçlara yapılandırma imkanı geliyor 

Borçlar için yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. 

Klarnet ustası Mehmet Şerif Çaça için anma programı düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında Klarnet Ustası Mehmet Şerif Çaça (Çeçen)’e vefa programı düzenlendi.

Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM'den geçerek yasalaştı

Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

Kantincilerden sabit fiyat talebine tepki 

Kantinci Esnaf Derneği, Deva Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin’in Elazığ’daki okul kantinlerinde sabit fiyat uygulanması çağrısına tepki gösterdi. Elazığ Kantinci Esnafı Derneği Başkanı Ahmet Gülhan, Şahin’in açıklamalarının gerçeklerden uzak bir talep olduğunu söyledi. 

Elazığ’da Robotik Kodlama Atölyesi açıldı 

Elazığ Hafız İmam Hatip Ortaokulunda “Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde” adlı proje kapsamında robotik ve kodlama atölyesinin açılışı gerçekleştirildi. 

Hastanelerin Acil Servisleri ana baba günü

Elazığ'da son günlerde kamu ve özel hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yaşanıyor.

2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında 2022 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Şehir Stadyumu için uygunluk belgesi alınamadı 

Elazığ’da yapılan Yeni Şehir Stadyumu, TFF yetkililerinin incelemesinin ardından karşılaşma oynanması için uygunluk belgesi alamadı. 

MEB Tarihinin En Büyük Yatırımı Elazığ’da Hızla Yükselemeye Devam Ediyor

Elazığ’da meydana gelen 24 Ocak 2020 depreminin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte inşasına başlanan okulda çalışmalar devam ediyor. 

Kürsübaşı programının konuğu Prof. Dr. Çoban oldu 

Harput Der tarafından düzenlenen Kürsübaşı programları devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban oldu. 

SP İl Teşkilatı Merkez Köyleri Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki heyet Merkez Köyler Muhtarları Derneği ve muhtarlarıyla bir araya geldiler.

Klarnet üstadı Mehmet Şerif Çeçen’e anma programı düzenlenecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında mahalli müziğin mihenk taşlarından olan ve Elazığ musikisine önemli katkılar sunan Klarnetçi Mehmet Şerif Çaça (Çeçen), vefatının 7’nci yıl dönümünde anılacak.

Erdoğan Meclis'i fesih kararını 10 Mart'ta imzalayacak!

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs'a alınması artık neredeyse kesinleşti. Peki bu durumda seçim takvimi nasıl işleyecek? AK Parti kulisinde, muhalefet erkene alınmış seçime destek vermediği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclis'i yenileme kararnamesini 10 Mart Cuma günü imzalayacağı, seçimin de 14 Mayıs'ta yapılacağı konuşuluyor.