Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Meslek Lisesi Öğretmenleri ailelerle buluştu 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Meslek Lisesi Öğretmenleri Aileleriyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi, hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

TÜGVA'nın Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanı yapıldı 

TÜGVA Elazığ İl Temsilciği tarafından “Kitap Kurdu Yarışması” projesinin lansmanı yapıldı. Lasnman toplantısında öğrencilere kitaplar dağıtılarak kitap tanıtımı yapıldı. 

Milletvekili Erol: Elazığ’a Bakanlık İstiyorsanız Millet İttifakına Oy Verin

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 15 Şubat’tan sonra il teşkilatının şehrin dört bir tarafında seçim çalışmalarına başlayacağını ifade etti. Türkiye’de seçime hazır olan tek ilin Elazığ olduğuna dikkat çeken Milletvekili Erol, propaganda materyallerinin de hazır olduğunu belirtti.

Elazığ Stadyumu görücüye çıkıyor

Yeni Şehir Stadyumu görücüye çıkıyor. Perşembe günü TFF yetkilileri tarafından denetlenecek stadyumda maç oynanıp-oynanmayacağıyla ilgili karar verilecek. 

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim 

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, "Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim" dedi. 

Sözleşmeliye kadro müjdesi! Meclis'te kabul edildi

Sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Motorine kallavi zam!

Benzine gece yarısından itibaren 67 kuruşluk zam geldi. O zammın şoku atlatılmadan bir zam haberi daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerlik olmak üzere 1 lira 5 kuruş zam geldi. İşte 17 Ocak 2023 zamlı ve güncel akaryakıt fiyatları...

Bahar kapıda programı Elazığ’da gerçekleşti

Anadolu'yu karış karış gezip bilinmeyen güzelliklerini izleyiciye sunan Bahar Kapıda, bu kez Gakgoşlar diyarı Elazığ'da ağırlandı. Bahar kapıda keyifli sohbetlerle Türkiye'nin göz bebeği aziz şehir Elazığ'ı tüm güzellikleriyle tanıttı. 

Elazığ’ın 2023 yılı yatırımı programı belli oldu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete’de yayımlandı. 2023 Yılı Yatırımı Programında açıklanan Elazığ'daki projelere ayrılan ödenek miktarları da belli oldu. 

İl Başkanı Duran: Tüm örgütlerimizle sahada olacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ’da seçim hazırlıklarını ara verdirmeden sürdürüyor. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, bu kapsamda parti çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Erol’dan Elazığlı Öğrencilere 40 Bin Adet Eğitim Seti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol öncülüğünde Elazığ’da ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim gören öğrencilerin istifade etmesi amacıyla 40 bin eğitim seti dağıtılacak.

Rüstem Kadri Septioğlu Kent Konseyleri Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi 

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, Kent Konseyleri Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına Vahit Erkan atandı. 

Saadet Partisi Sivrice ilçe olağan kongresi gerçekleştirildi 

Saadet Partisi Sivrice İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İlçe başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi.