Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatandaşlar yetkililere seslendi

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören ve beraberindeki heyet ziyaret ettikleri köylerde, domuz sürülerinin tarlalara zarar verdiğini söyleyen köy sakinlerinin sorunun halledilmesi için yetkililere seslendi.

İki Türk’ten kanser aşısı müjdesi!

Geliştirdikleri koronavirüs aşısıyla geçtiğimiz yıllarda tüm dünyadaki en çok konuşulan isimler arasında yer alan Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin, şimdi de kanserle mücadele çalışmalarıyla gündem oldu. Almanya’nın dünyaca ünlü haftalık haber dergilerinden Focus’a kapak olan Türeci ve Şahin kanser aşısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Evim Kampanyası'nda başvurular başladı 

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyasına başvurular bugün başladı. Herhangi bir başvuru ücreti alınmayacak, kura süreci olmayacak. Azami 15 yıl vade ile 0,69'dan başlayan faiz oranıyla kredi kullandırılacak. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanıyor. 

Başkan Uslu müjdeyi verdi!

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, 2017 yılında Başbakan Binali Yıldırım tarafından Ağın İlçesi’ne yaptırılma sözü verilen 10 yataklı entegre hastane yapım işinin 2023 yılı yatırım programlarına alındığını açıkladı. 

Whatsapp ara yüzü değişiyor! 

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, süreli mesajlar bölümünün ara yüzünü değiştirmek için harekete geçti. Yeni ara yüzde WhatsApp kişilerinde Süreli Mesajlar özelliğini aktif etmek için yeni bir alan yer alacak. Bu alan sayesinde birden fazla kişiyi kolayca Süreli Mesajlar için aktif etmek mümkün hale gelecek. 

Benzine gece yarısı zam var!

Araç sahiplerine bir kötü haber daha...

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı

Elazığ havalimanı 2022 yılı yolcu sayısı açıklandı. 2021 yılında Elazığ Havalimanı’nı 559 bin 236 kişi kullanırken, 2022 yılında bu rakam 666 bin 724 kişi oldu.

Demirbağ: Kapalı olan 115 köy yolumuz ulaşıma açıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan Elazığ’daki 115 köy yolunun, 57 araç ve 96 personelle Elazığ İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun ve gayretli çalışmaları neticesinde ulaşıma açıldığını ifade etti.

İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi 

Keban Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinlikte üyeler bir araya gelerek hasret giderdi. 

EYT'liler ne zaman emekli olacak?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. EYT'liler hakkında çalışmalar sürüyor. Günden güne merak konusu olan sorular ise vatandaşların gündeminde yer alıyor. EYT son dakika haberleri gelişmeleri neler? EYT'liler ne zaman emekli olacak, ilk maaş ne zaman yatacak? EYT maaşı ne kadar olacak, şartları nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT Destek Paketi ile ilgili önemli detayları açıkladı. İşte konuya ilişkin son güncel durum... 

Ankara Elazığ Kültür Derneği 75. yılını kutladı 

Ankara Elazığ Kültür Derneği düzenlenen programla 75. Yılını kutladı. 

Elazığ'a yeni okul

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılacak olan okul alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden emekli olan personellere plaket 

İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 28 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi. 

2022 yılı Aralık ayı ihracat oranları belli oldu 

Türkiye ihracatçılar meclisi 2022 yılı aralık ayının ihracat oranlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Aralık ayında 26 milyon 699 bin dolarlık ihracat yapıldı. 

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

Hikmet Şişecioğlu Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine asaleten atandı 

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Şişecioğlu Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile asaleten atandı.