Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni 

MHP Elazığ Merkez İlçe başkanlığında MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, merkez ilçe başkanlığı görevini Vahit Erkan’a devretti. 

Vali Toraman, Palu’da vatandaşlarla buluştu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Vali Toraman, kurumları da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Elazığ Stadyumu enerjisini kendi üretecek 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, aralarında yeni şehir stadyumunun da olduğu gençlik ve spor il müdürlüğü bünyesindeki tesislerde güneş enerji sistemi oluşturmak için bakanlığa proje sunduklarını belirtti. 

Vali Toraman, Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ depreminin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı. 

Milletvekili Erol, İktidara geldiğimizde projeleri değiştireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, iktidara geldiklerinde Elazığ'da deprem nedeniyle inşa edilecek köy evlerinin projelerini değiştirerek Manavgat'taki evler gibi 2 katlı evlerin yapılacağını söyledi. Erol ayrıca yapımı tamamlanan evlerde de bazı düzenlemeler yapacaklarını açıkladı.

CHP Elazığ Merkez İlçe gençlik kolları başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Canberk Aydın Atandı.

Bahçeli: Mayıs ayında bu işi bitirelim

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihi hakkında, 'Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim' dedi.

Erdoğan'dan Seçim Tarihi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Adnan Menderes'in 14 Mayıs 1950'de ''Yeter söz milletin'' diyerek sandıktan zaferle çıktığını hatırlatan Erdoğan, ''Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına 'Yeter' diyecektir.'' diye konuştu.

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlik Meslek Kanunu Çalıştayı düzenleyecek

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi 20-23 Ocak tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek olan "Öğretmenlik Meslek Kanunu Çalıştayı" katılacağını duyurdu.

Hedik tiyatro oyunu seyircisiyle buluşacak

Hedik oyunu 21 – 22 ocak tarihlerinde Nurettin Ardıçoğlu Kültür ve Kongre merkezinde seyircisiyle buluşacak.

Aygün Çam güven tazeledi

Baskilliler derneğinin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede Aygün Çam tekrardan başkan seçildi. 

ELSAD istişare toplantısı gerçekleştirildi 

ELSAD Başkan Av. Murat Erdoğan başkanlığında TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğünde toplanarak istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Meslek Lisesi Öğretmenleri ailelerle buluştu 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Meslek Lisesi Öğretmenleri Aileleriyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. 

Elazığ Belediyesi, hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.

Milletvekili Bulut’tan Raife Babaanne’ye ziyaret 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sosyal medyada Raife Babaanne olarak tanınan Elazığ’ın fenomen babaannesini ziyaret etti. 

TÜGVA'nın Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanı yapıldı 

TÜGVA Elazığ İl Temsilciği tarafından “Kitap Kurdu Yarışması” projesinin lansmanı yapıldı. Lasnman toplantısında öğrencilere kitaplar dağıtılarak kitap tanıtımı yapıldı.