Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Bakan Kurum, öğretmeni ile görüntülü görüştü

Elazığ'da yapılan deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kendisine yapılan sürpriz sayesinde ilkokul öğretmeni ile görüntülü görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Bakan Kurum, tamamlanan deprem konutlarını inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ depreminin ardından yapımına başlanan konutlardan tamamlananları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Milletvekili Erol,' İl Başkanı ile aynı dil, tarz ve üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik'

Görevden alınan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ile aralarında sorun yaşadıklarını aktaran Milletvekili Gürsel Erol,İl Başkanı ile benim aramdaki sorundan kaynaklı ilçelerle koordinasyonumuz kopmuştu. İl başkanı ile aynı dil, aynı tarz ve aynı üsluba dayalı bir siyaset geliştiremedik, birlikte çalışamadık dedi.

MHP İl Başkanı Işıkver Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede, mevcut il başkanı Semih Işıkver, yeniden MHP Elazığ İl Başkanı seçildi. 

100 Yılda Yapılamayacak İşleri 18 Yılda Tamamladık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 100 yılda yapılamayacak işleri 18 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tamamlayarak milletin hizmetine sunduklarını belirterek, Hakkari'de ne yapıyorsak İzmir, İstanbul ve Elazığ'da da onu yapıyoruz. Tüm çabamız vatandaşımızı ve milletimizi memnun etmek ve duasını almak dedi.

Elazığ, Çok Daha Güzel Yerlere Gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ programı çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Bakan Karaismailoğlu: 'Büyük hedeflerimiz var'

Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olması yolunda ihtiyaçları tespit ettiklerine dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ülkemizin bütünsel kalkınmasına ulaşım ve haberleşme ile ne gibi katkılar sunabileceğimizi belirliyoruz. Büyük hedeflerimiz var. Ülkemizi bölgesinde lojistik bir süper güç haline getirmek, memleketin her karış toprağını dünyayla bağlamak, çağa uygun, akıllı, dijitalleşmesini tamamlamış eksiksiz bir ulaşım ve haberleşme altyapısı kurmak. Zira, çağın gereklerine uygun bir ulaşım ve altyapı sistemi Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olabilmesi için çok önemlidir. Ve daha da önemlisi, güçlü bir milli ekonomi, milli bağımsızlığımızın en önemli dayanağıdır dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (AYM üyesinin yaptığı paylaşım) 'Talihsiz bir açıklama, bir üyeye böyle bir şey düşmez keşke yapmasaydı' dedi.

Milletvekillerinden Köprü Talebi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pertek Köprüsünün biran önce yapılması gerektiğini açıkladı. 

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy'dan AİHM'e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, 'Ermenistan’ın temelsiz iddialarını desteklemek amacıyla sunduğu sosyal medya paylaşımları ile basın kesitlerine dayanarak ve hiçbir şekilde hükümetimizin görüşüne başvurmadan aldığı kararla AİHM, inandırıcılığına ve itibarına darbe vurmuştur' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. İlkokul birinci sınıfların yanı sıra ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. Bunlara ilave olarak ortaokul sekizinci ve lise 12. sınıflarda da yine belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek' dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AB liderler zirvesinden Türkiye ile iş birliği vurgusu

Avrupa Birliği (AB) liderler zirvesinin ardından AB Konseyi tarafından yapılan açıklamada, 'Akdeniz’de iş birliğine dayalı ve karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkinin geliştirilmesinde Türkiye ile AB'nin Doğu Akdeniz'de istikrarlı ve güvenli bir ortamda stratejik çıkarları vardır. İyi niyetle diyaloğu sürdürmek gerekmektedir' denildi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, İtalya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Roma’da İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio ile görüştü.

Dışişleri’nden AB’ye tepki

Avrupa Birliği Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi Toplantısı'nda Türkiye'ye ilişkin alınan kararlar açıklandı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 'Zirve kararlarında yine Kıbrıs Türklerine hiçbir atıfta bulunulmaması ve iki taraf arasında hidrokarbon kaynaklarına ilişkin hakça gelir paylaşımından bahsedilmemesi, AB'nin Kıbrıs Türklerini yok sayan zihniyetinin devam ettiğini göstermektedir' denildi.

Bakan Dönmez: Akdeniz'de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Akdeniz’de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz' dedi.

Sınır ötesi tezkereler Mecliste

Irak, Suriye, Orta Afrika ve Lübnan'da görev yapan Türk askerlerinin görev sürelerini uzatan tezkereler TBMM'ye sunuldu.

Başkan Yıldırım: Partimize yeni değerler katmaya çalışacağız

Görevi yeni devralan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'İnandığımız yolu yürürken partimize yeni değerler katmaya çalışacağız. Biz bize devredilen bayrağı buradan alıp götürebildiğimiz yere kadar düşürmeden,kirletmenden ve lekeletmeden götürmek istiyoruz' dedi.

Milletvekili Erol, Elazığ'dan yeniden aday olacak mı?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, katıldığı bir televizyon programda gelecek seçimlerde Elazığ’dan tekrar milletvekili adayı olacağını açıkladı. 

Toplam 573 haber.