Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Şerifoğulları: '100 projenin 56'sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz'

Seçim öncesi açıkladıkları 100 projenin 56'sını 2 yıl içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'İnşallah, görev süremiz bittiğinde de 11 ana başlıkta 100 projemizin en az yüzde 95'ini gerçekleştirerek şehrimize vermiş olduğumuz sözün arkasında durabilme adına samimiyet ve gayret diyeceğiz, aynı zamanda tevazuyu da elden bırakmayacağız' dedi.

Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi kongresinde konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Allah, 1994 ile 1995 şahlanışını, daha da büyük şahlanışları tekraren yaşamayı nasip etsin' dedi.

TDP Genel Başkanı Sarıgül: 'Biz Ankara'ya kimsenin sofrasına oturmaya gitmiyoruz'

Kendilerine 'Ankara'da ne yapacaksınız ve kimin sofrasında olacaksınız' sorularına geldiğine Elazığ'da cevap veren Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Biz buradan Gakkoşların diyarından Elazığ'dan diyoruz ki, biz Ankara'ya kimsenin sofrasına oturmaya, kimsenin sofrasında bulunmaya gitmiyoruz' dedi.

Milletvekili Sermin Balık, 'Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş muazzam bir dönüşüm oldu'

Elazığ'ın deprem sonrasında yapılan çalışmalarla çok daha yaşanabilir ve güvenli bir kent olacağını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 'Türkiye'de daha önce hiç görülmemiş muazzam bir dönüşüm oldu. 8 binin üzerinde ev teslim edildi, yeni kuralarımız çekildi. Kendi yerinde dönüşen evlerimizin bir kısmının teslimi yapıldı. İnsanlarımız sıcak ve güvenli evlerine ulaştı. Bizim gayemiz ebetteki insanları biran önce rahat ve huzurlu evlerine kavuşturabilmek dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, Elazığ'da saha incelemesi yaptı

Elazığ'da bulunan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, 'Elazığ'da 20 binden fazla konut projelendirilip, bunun yarıdan fazlası bitmiş, teslim edilmiş durumda. Kura çekimini tamamlamış, evleri de kısa zamanda teslim edilecek vatandaşlarımızın da taleplerini aldık' dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Elazığ'da çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ'a gelen TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, 'Devam eden çalışmaları, kentsel dönüşüm uygulamaları, rezerv alan ve diğer imarla ilgili meseleleri enine boyuna görüşme imkanı bulduk. Çok kapsamlı çalışmalar var. Devam eden projeler, gerçekten son derece yoğun bir şekilde etap etap birbirinden farklı hak sahipliği noktasındaki vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş durumda' dedi.

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Elazığ'da

Elazığ'a incelemelerde bulunmak üzere gelen 13 milletvekilinin yer aldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, Mahallerimizi, konutların teslim edildiği aileleri bizzat hanelerinde ziyaret edeceğiz. İnşaat faaliyetlerini de yerinde gözlemleme imkanımız olacak. Biz komisyonumuz kurulduğu ilk günden bu yana her türlü görüşü almak için gayret gösteriyoruz dedi.

Bakan Akar: 'Kazanın ani değişim gösteren hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir'

Helikopterin kaza kırıma uğramasına ilişkin açıklama da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,'İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir'dedi.

CHP’li Belediyeler Elazığ'da Okul Yaptıracak

CHP'li İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri, Elazığ'da tam donanımlı iki okul yaptıracak. 

Türkiye'nin ilk başörtülü başkanı

28 Şubat mağduru olan ve başörtülü olması nedeniyle o dönem farklı mazeretlere memurluktan atılan Fethiye Atlı, Elazığ'ın Keban ilçesinde 2 dönemdir başkanlık yapıyor. Atlı, 'O dönemin Maliye Bakanlığında Genel Müdür olan ve şu an CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, bizim işten çıkarılmamızda imzası olanlardan birisiydi' dedi.

Milletvekili Erol, TBMM'de Parti Grubu Adına Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, parti grubu adına Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuştu. 

Milletvekili Bulut Bakan Koca İle Görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü.

7. Türk Dünyası Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul Ülkü Ocakları’nın düzenlediği ve bu yıl yedincisi gerçekleşen Türk Dünyası ödül töreni pandemi kuralları çerçevesinde İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleşti.

Canlı Yayında Ünvan Tartışması

MHP Elazığ eski Milletvekili ve İYİ Parti eski kurucular kurulu üyesi Mustafa Gül, Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'ayrıntı' programına konuk oldu. 

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi yapıldı

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi yapıldı.Kongrede İl Gençlik Kolları Başkanlığına Emre Burak Kürüm seçildi.

Demir: "Depremin Faturası Esnafa Kesilmemeli"

Gelecek Partisi Elazığ İl Başkanı Adnan Demir, esnafın yaşadığı sorunları anlattı. Demir, “esnaf bir an önce çözüm bekliyor, dayanacak güçleri kalmadı” dedi.

Milletvekili Erol TBMM'de konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, parti grubu adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuşma yaptı.

Yalan ve Nifak Tartışması Büyüyor!

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, Elazığ'daki depremzedelerin sorunlarının çözümü için hazırladıkları soru önergesinin TBMM'ye sunulmasını eleştiren AK Parti Milletvekili Metin Bulut'a sert cevap verdi. 

Milletvekili Erol Sağlık Çalışanlarının Sesi Oldu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının 3’lü vardiyaya geçirilmesi sonrasında yaşadıkları sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Toplam 573 haber.