Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Arslan'dan ELİYGAD'a önemli açıklamalar

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, saygın iş insanı Asilhan Arslan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) yönetimini makamında kabul etti. 

Siyasette trol gerginliği

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un bir biriyle çelişen ifadelerinin yer aldığı video büyük tartışma yarattı.

Başkan Or: İYİ Parti iktidarında vatandaşa adil yaklaşacağız

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, teşkilat mensupları ile iş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan Kuzova köylerinden Beşik, Sün ve Arındık köylerini ziyaret ettiler.

SP İl Başkanı Akın ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullan Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ'da hizmet veren iş insanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Milletvekili Ağar Ziyaretlerini Yoğun Tempoda Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, seçim bölgesi Elazığ'da ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gittiği yerlerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Milletvekili Ağar, hemşehrilerinin sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Milletvekili Aday Adayı Ercan: Elazığ'ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum

İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı, Elazığlı saygın iş insanı Yüksel Ercan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini (ELİYGAD) ziyaret etti.

Işıkver: Milliyetçi Hareket Partisi varsa çare vardır, çözüm vardır

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclis üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Çiçek: Ağar Ailesi Cumhur İttifakından Dolayı Hedefte

MHP Elazığ eski İl Başkanlarından Raif Çiçek, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar’a destek verdi.

Mega Projede İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşa çalışmaları sürüyor. Proje, vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor.

Başkan Şerifoğulları Ulukent'te Yapılan Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını yerinde görmek amacıyla bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulunda Elazığ'dan 3 isim yer aldı

HÜDA PAR 4. Olağan Büyük Kongresini yaptı. Genel Başkan İshak Sağlam'ın aday olmadığı kongrede, Avukat Zekeriya Yapıcıoğlu Genel Başkan seçildi.

Başkan Şerifoğulları: Doğaya Yatırım Yapmayı Sürdürüyoruz

Elazığ Belediyesi, kendi enerjisini kendi kaynaklarıyla üreterek çevreye ve milli ekonomiye katkı sunacak GES projesi yatırımlarına devam ediyor.

Milletvekili Erol Vatandaşın Talebini Geri Çevirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, köy ziyaretinde bir vatandaşın sorununu dinlemedi. Milletvekili Erol ile selamlaşmak isteyen bir vatandaş 'seni bekliyoruz' diyerek görüşme talebinde bulundu ancak, Milletvekili Erol, 'Sonra geleceğim' diyerek vatandaşın talebini geri çevirdi. 

Yardımlarını siyaset malzemesi yapıyor

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımları siyasete malzeme yapması yadırgandı. 

Bakan Kurum, depremin merkez üssü Sivrice'de inceleme yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ depreminin merkez üssü Sivrice ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Kurum: 'Kanal İstanbul, hiçbir şekilde İstanbul'umuzda depremi tetiklemeyecektir'

Kanal İstanbul'un çok önemli bir şehircilik projesi olduğuna değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Boğazımızı kurtarma projesidir. Her türlü detay proje içerisinde düşünülmüştür, buna göre tedbir alınmıştır. Hiçbir şekilde İstanbul'umuzda depremi tetiklemeyecektir. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi inşallah yaz aylarında temelini hep birlikte atacağızdedi.

Bakan Kurum: 'Elazığ'da 23 bin konut yapıyoruz, biten konut sayısı 11 bini aştı'

Elazığ'da 23 bin konuttan 11 binin bittiğini, Malatya'da da 4 bin konutun yarısının tamamlandığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bu 23 bin konutun içinde bin 500 tanesi de daha Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu sosyal konutlar kapsamında yapmış olduğumuz projelerdir dedi.

Bakan Kurum, Elazığ'dan Tunceli'ye geçti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'a gelerek, Cuma Namazı sonrasında Tunceli'ye geçti.

Milletvekili Erol, önerisini yeniledi:'Şehit Osman paşamızın adı Elazığ Havalimanına verilsin'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, önerisini yenileyerek Şehit Korgeneral Osman Erbaş'ın isminin kentteki havalimanına verilmesi için meclisten destek istedi.

Toplam 573 haber.