Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Holding Başkanı Siyasete mi Atılıyor?

Elazığlı iş insanı Veysel Demirci, Elazığ'ın her zaman emrinde olduğunu belirterek, siyasete gireceğinin sinyalini verdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Şavlı atandı

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanlığına Canan Şavlı atandı. 

MHP Vatandaşın sorunlarını dinliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da bir ilke imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ paylaşımı

Elazığ'da deprem sonrası yapılan konutların anahtar teslimini gerçekleştirip, ziyaretleri sonrası kentten ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin'in babası ile kanaat önderi Nazırlı'ya hastanede ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu etkinliklerle birlikte inanıyorum ki İpekyolu çok farklı ses getirecek'

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hakikaten İpek Yolu'nun bizim tarihimizdeki yeri malum çok farklı. Adeta bu bizim doğuş yolumuzdur ve bu doğuş yolumuzun güzergahında El-Aziz'de böyle bir eserin ortaya çıkarılması ve bundan sonra da bu yolculuğu devam ettirecek bir neslin burada ihyası, inşası bizim için büyük önem taşıyor. İpekyolu çok farklı ses getirecek. İnşallah biz Ankara'dan değil tüm Türkiye'den bu sesi duyacağız, buna kesinlikle inanıyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da katıldığı deprem konutları anahtar teslim töreni sonrasında yeni konutları gezdi. Erdoğan, bir ailenin de davetini geri çevirmeyerek evine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ve bu yola devam ediyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Onun için geçmişte ne demişler devlete 'Devlet Baba' demişler. Şimdi bizler de Cumhur ittifakı olarak hamd olsun bu anlayışla bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ve bu yola devam ediyoruz. Kardeşlerim biz sizin hizmetçiniziz dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'a geldi.

Bakan Kurum: 'Depremler bize Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor'

Depremlerin Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Türkiye olarak 80 bin canımızı depremlerde yitirdiğimiz sürece baktığımızda kentsel dönüşümle ilgili sürecimizi ve projelerimizi çok daha kararlı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede bu güne kadar 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik' dedi.

Bakan Kurum: 'Elazığ ve Malatya'da dönüşüm süreci tüm Türkiye ve dünyaya örnek olacak'

Elazığ ve Malatya'daki dönüşüm sürecinin tüm Türkiye ve dünyaya örnek olacağını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Elazığ ve Malatya'da 26 bin konutluk, Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlattık. 2 bin 500 konutun teslimini yapıp, vatandaşlarımızın bu konutlarda oturmasını temin ettik. Yarın da depremin üzerinden bir yıl geçmiş 25 Ocak'ta Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ilimizdeki 8 bininci konutu teslim edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi diğer konutlarımızı da etaplar halinde teslim etmeye devam edeceğiz' dedi.

Bakan Kurum, deprem konutlarını inceledi

Elazığ'da geçtiğimiz yıl bugün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin birinci yıl dönümünde kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yazıkonak'taki deprem konutlarını yerinde incelemedi.

Konteyner kentteki depremzedelere destek

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından geçici barınma merkezi olarak kurulan konteyner kentlerde kalan ailelere battaniye, maske ve internet kartı gibi çeşitli desteklerde bulunuldu.

AK Parti Elazığ İl Kongresi Yapıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi Fırat Üniversitesi (FÜ) Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı.

AK Parti Elazığ İl Kongresi 18 Ocak'ta Yapılacak

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan il Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans aracılığıyla katılacak. 

Yıldırım: 'Çok ciddi siyasi gaflar yapıyorlar'

CHP'li heyetin meclise getirdiği konularla ilgili konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'da yapılanlar, akıl vicdan ölçüleriyle birlikte değerlendirilecek olursa, buradaki yerel yöneticiler de dahil olmak üzere bakanlarımıza da en fazla yapacakları şey teşekkür etmektir. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Buraya malzeme toplamaya geliyorlar, birde çok ciddi siyasi gaflar yapıyorlar. Sürekli bir şeyin eksiğini taşımak yerine 'siz ne yapabilirsiniz' empatisini yapsınlar da onu görelim dedi.

CHP heyeti, deprem bölgesi Elazığ'da çalışmaları yerinde inceledi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üzerinden 1 yıla yakın geçmesinin ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, partisinden 30 milletvekili ile deprem bölgesine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bakan Ersoy Elazığ'dan Tunceli'ye geçti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Elazığ'da protokol üyeleriyle görüştükten sonra Tunceli'ye geçti.

Ülkü Ocakları’nın “Bilgi Ocakta” Uygulaması Hayata Geçirildi

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından kurulan “Bilgi Ocakta” internet sitesi her yaş gurubundan öğrenciler için adeta bilgi deposu haline geldi.

Toplam 573 haber.