Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Çadırcı: 'Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır'

Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra bundan önce olduğu gibi bu milletin, bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır dedi.

Başkan Atlı, iddialara belgelerle cevap verdi

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, 28 Şubat postmodern darbe sürecinde memuriyetten ihraç mı edildi, görevinden istifa mı etti? Sosyal medyada gündem olan bu soruya Başkan Fethiye Atlı, ELMİYAD'da Bunu Konuşalım programında belgelerle cevap verdi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '28 Şubat darbesiyle milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 28 Şubat postmodern darbenin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat postmodern darbesiyle insanlar ayrımcı, ötekileştirilen insan haklarına aykırı uygulamalara maruz bırakılmış milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır. Kadınlarımız ve genç kızlarımız ne yazık ki bu sürecin en mağdurlularından olmuştur' dedi.

28 Şubat mağduru olan Türkiye'nin ilk başörtülü Belediye Başkanı Fethiye Atlı o süreci anlattı

28 Şubat mağduru 7 yıllık Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Başörtü hiçbir zaman kaos olmadı, şu anda başörtümüzle hizmet ediyoruz. Hem bu dünyada hem de ahirette haklarımı helal etmeyeceğim. Belki timsah gözyaşları döküyor diyecekler ama sıkıntıları biz yaşadık' dedi.

CHP'li Erol: 'Maden'deki rezervler Türkiye'deki en büyük rezervlerdir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesindeki Kısabekir bölgesi olarak adlandırılan sahada MTA'nın yaklaşık 1 yıldır yaptığı sondajlarda bulunan altın, bakır, kobalt, kurşun, çinko ve demir madenleri rezervinin Türkiye'deki en büyük rezervler olduğunu söyledi.

AK Parti'li Ağar: 'Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Demokrat Parti geleneği, Türkiye'nin kalkınmasına öncelik veren bir gelenek inşa etmiş ve büyük projelere imza atmıştır. Demokrat Parti geleneği, çizgisi nedeniyle demokrasi dışı müdahalelere maruz kalmış, her defasında milletimizin teveccühüyle siyasi mücadelesini sürdürmüştür. Gelinen noktada Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti'de yer bulmuştur' dedi.

AĞAR: Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, 'Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir' dedi. 

Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Erol'dan şehit Göl'ün annesine telefon

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Mardin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle şehit olan Elazığlı Coşkun Göl'ün annesi Hüsna Göl'ü arayarak görüntülü görüştü.

Yıldırım: İstişare kültürü geçmişteki başarılarımızın sırrı, gelecekteki başarılarımızın pusulasıdır 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini, 2023'e giden yolda da bu anlayışı sürdüreceklerini vurguladı. 

Yıldırım: Sivil toplum kuruluşları şehrin taşıyıcı sütunlarıdır

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, esnaf odaları seçimlerinin ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan suç duyurusu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, teşkilatı üyeleri gittiği Elazığ Adliyesinde, bir televizyon programında kullandığı sözler nedeniyle Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş ile programdaki diğer konuklar CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Başkan Şerifoğulları depremde yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8'lik depremde yakınlarını kaybeden ailelerle bir araya geldi.

Milletvekili Metin Bulut'tan yüzme ve dalış sporcularına destek

Dünya rekortmeni, serbest dalış milli sporcusu Birgül Erken, 'Edirne'den Kars'a Serbest Dalış Şampiyon Avı Projesi' başlattı. Milli sporcu, Proje kapsamında 6 ilde 150 sporcu eğitmeyi hedefliyor.

Milletvekili Ağar, TBMM'de Elazığ Depremini Andı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Üyesi Zülfü Tolga Ağar, TBMM Genel kurulunda gündem dışı söz alarak Elazığ gündemine dair konuşma yaptı.

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı istifa etti

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, görevinden istifa etti.

Yıldırım: AK Parti sıradan bir parti değil, bir dava hareketidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin bir dava hareketi olduğunu ve partide herkesin kendisini bir nefer olarak gördüğünü belirterek, kendilerini makamla, statüyle değil, sorumluluklarla tanımladıklarını ifade etti.

Milletvekili Ağar'dan yoğun tempo

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, memleketi ve seçim bölgesi Elazığ’da gezi ve incelemelerini sürdürüyor.

Yıldırım: AK Parti vefanın, dayanışmanın ve kardeşliğin partisidir

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Mahalle Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, teşkilat olarak istişareye büyük önem verdiklerini belirterek, AK Parti’nin vefanın, dayanışmanın ve kardeşliğin partisi olduğunu vurguladı. 

Toplam 573 haber.