Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

CHP'den Hükümete Çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığı, Hükümete çağrıda bulunarak, koronavirüs nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

Milletvekili Ağar, Yaptığı Yardımı Paylaştı

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına, Türk halkı tarafından gösterilen büyük destek ve ilgiden dolayı gurur duyduklarını söyleyerek, yediden yetmişe kampanyaya elinden gelen desteği sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Işıkver: "Beratımız mübarek olsun"

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Müslüman Aleminin Berat Kandili'ni kutladı.

Milletvekili Ağar’dan Duygulandıran Mesaj

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Polis haftası sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Şerifoğulları'nın bir yıllık hizmetleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmette 1. yılını geride bıraktı. 

AK Parti İl Teşkilatından büyük bağış

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.

Görevden alınan başkan yardımcısından açıklama

Görevden alınan AK Parti Elazığ il Başkan Yardımcısı Abdullah Ataş, Milli Dayanışma Kampanyasını eleştiren watsapp durum paylaşımının kendisine ait olmadığını söyledi.

İl Başkan Yardımcısı Görevden Alındı

AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Abdullah Ataş, görevinden alındı.

Saadet Partisi'nde istişare toplantısı

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu'nun katılımıyla İlçe, Belde Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti, Üç İlçede Kongrelerini gerçekleştirdi

AK Parti, Elazığ'da Üç İlçede Kongrelerini gerçekleştirdi. Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerinde gerçekleştirilen kongrede Başkanlar güven tazeledi.

Bakan Soylu Geçici Konaklama Merkezini ziyaret etti

İç işleri Bakanı Süleyman Soylu, Doğukent ve Kırklar Geçici Konaklama Merkezi'ne (Konteyner Alanı) yerleşen depremzedeleri ziyaret etti.

Şerifoğulları’ndan CHP’li Özkoç’a Sert Tepki

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TBMM’de Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a skandal açıklamaları nedeniyle sert tepki gösterdi.

Milletvekili Ağar'dan CHP'li vekile sert sözler

Milletvekili Ağar, geçtiğimiz gün TBMM kürsüsünden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal sözler sarfeden CHP Milletvekili Engin Özkoç'u sert sözlerle eleştirerek, "CHP, bu ülke için galiz bir imtihandır" dedi.

Işıkver: İntikam Ateşi Bir Kor Gibi İçimizi Sarmaktadır

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 'Bir beldede Türk kanı toprağa dökülmüşse o belde de her kimin bayrağı dalgalanıyorsa o bayrak iner, o iktidar da sona erer. Bir kez daha iman ediyoruz ki İdlib'de de kafir, şerefsiz Esed rejimi de yerle yeksan olacaktır.' dedi.

AK Parti Meclis Grubu’ndan Suriye Açıklaması

AK Parti İl  Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclisi Grubu adına Suriye’de yaşanan olaylara ilişkin ortak açıklama yaptı.

CHP Elazığ il Kongresi yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ il Başkanlığı 37. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Ağar: Kendi çıkar oyunlarının peşinde olanlara fırsat vermeyeceğiz

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar: “Deprem Konutlarının Fiyatları Üzerinden Yürütülmek İstenen Alçak Provokasyona İzin Vermeyeceğiz” dedi.

Milletvekili Erol'Çevre ve İmar Komisyonu incelemede bulunacak'

Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle bulundukları talebin meclis başkanı tarafından uygun görülüp Çevre ve İmar Komisyonu'nun ortak bir heyet oluşturarak Elazığ'a görevlendirmeleri yapıldığını belirten CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,Elazığ halkımızın beklentileri, sorunları, talepleri meclis başkanımızın da, komisyondaki heyetlerimizin de girişimleri ile sonuçlanır diye temennide bulunuyorumdedi.

Bakan Selçuk: 'Van'da ilçelerimizde birkaç köy okulunda ufak çaplı hasar meydana geldi'

İran'da meydana gelen depremle ilgili Van'daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başkale, Saray ve Gürpınar ilçelerimizdeki birkaç köy okulunda ufak çaplı hasar meydana geldiği bilgisini aldık. Kesin durum teknik incelemeler sonrasında belirlenecektir. Bu okullarımızda hasar tespiti tamamlanıncaya kadar geçici süre ile taşımalı eğitim gerçekleştireceğiz dedi.

Toplam 573 haber.