Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

MHP İl Başkanı Işıkver'den Başkan Yardımcısına tepki

Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Candan Badem, sosyal medya hesabından Ülkü Ocakları ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver'e yönelik ağır hakaretlerde bulundu.

Zeki Kaplan adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, Şubat ayı içerisinde yapılacak olağan kongrede il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kesin ihraç talebiyle disiplin kurulana sevk edildi

MHP Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. 

Milletvekili Ağar'a önemli görev!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Parti içerisinde önemli bir göreve getirildi.

Kandemir, muhalefeti sert sözlerle eleştirdi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Libya tezkeresine karşı çıkan muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi. Kandemir, "Bunlar yerli değil. Bu toprakların dokusuna ait değiller." dedi. 

Kandemir: Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar

Elazığ'da İlçe teşkilatlarını gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: AK Parti'ye muhalefet edeceğiz diye Türkiye'nin milli menfaatlerine muhalefet ediyorlar. Bunu iyi anlatmamız lazımdedi.

Milletvekili Ağar’ın, Elazığ Mesaisi Yoğun Geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, meclis çalışmalarının yanı sıra bulduğu her fırsatta Elazığ’a gelmeyi ihmal etmiyor.

AK Parti, 3 Belde Kongresini Tamamladı

​​​​​​​AK Parti, Elazığ’ın Yurtbaşı, Yazıkonak  ve Akçakiraz Beldelerinde kongrelerini gerçekleştirdi.

Bakan Soylu, Sivrice'de ziyaretlerde bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4.9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Elazığ'ın Sivrice ilçesini ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Soylu: Elazığ'daki depremde 5 evde hasar söz konusu

Elazığ'daki 4.9 büyüklüğündeki depremde 5 evin hasar gördüğünü belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özellikle deprem hasarına uğrayan evlerle ilgili hem valiliklerimizin hem AFAD müdürlüklerimizin boşaltma konusunda net talepleri var, maalesef bazen bu konuda ne kadar yoğun tedbir uygulasak da başarılı olamadığımızı söylemek isterim dedi.

Elazığ'da iki belediye başkanı AK Parti'ye katıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı ve Erimli Belediye Başkanları AK Partiye geçti.

TBMM eski Başkanı, son Başbakan Binali Yıldırım Elazığ'da

TBMM eski başkanı, son başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, partisinin il istişare toplantısına katılmak ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi. 

Son Başbakan Elazığ'a geliyor

Türkiye'nin 27. ve son başbakanı, TBMM 28. Başkanı  ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, birtakım incelemelerde bulunmak ve programlara katılmak üzere 22 Aralık Pazar Günü Elazığ'a gelecek.

Erdil: Terör örgütü Türkiye'de eylem yapamaz noktaya geldi

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Türkiye'de terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda son üç yılda 7 Bine yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini, Bin 115 teröristin de ikna süreçleriyle ve kendiliğinden teslim olduğunu belirterek, "Terörle mücadelede geçen üç yılda çok önemli başarılar elde edilmiştir. Çok önemli bir kritik eşiğe ulaşılmıştır. Artık terör örgütü Türkiye'de eylem yapamaz noktaya geldi." dedi.

Davutoğlu’nun Partisinde Elazığ’dan 3 İsim

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu partinin kurucular kurulunda Elazığ’dan üç isim yer aldı.

Milletvekili Erol:'Ekonominin desteklenmesinde en büyük temel kaynak turizmin gelişmesi'

Türkiye ekonomisinin desteklenmesindeki en büyük temel kaynaklardan birisinin turizmin gelişmesi olduğuna değinen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bakanlığın bütçesinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kamörhan Köprüsünde vinç devrildi:1 ölü

Elazığ-Malatya arasında yapımı süren Kömürhan köprüsü ve viyadük çalışması sırasında vincin devrilmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

AK Parti'de 6 İlçe başkanı değişti

AK Parti'de istifaları istenen 6 ilçe başkanının yerine atama yapıldı.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Elazığ'a geldi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Spor, Çevre, Bilim, Teknoloji ve Ortaöğretim Biriminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Gökhan Yavuz, Elazığ'a geldi.

Toplam 573 haber.