Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Milletvekili Erol: Elazığ'da Devlet Gelenekleri Yerle Bir Ediliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da düzenlenen "2019 Yılı Yatırım Durum Değerlendirme" toplantısına davet edilmemesine tepki gösterdi. 

Başkan Şerifoğulları, İtfaiyecileri Ağırladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ve itfaiye personelini ağırladı.

AK Parti'de kritik toplantı

AK Parti Elazığ İl Başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı.

AK Parti ilçe Başkanı istifa etti

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Vahap Gök, görevinden istifa etti. 

Gürsel Erol, yaralı vatandaşları ziyaret etti  

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde geçtiğimiz gün yaşanan hain terör saldırısında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  

Milletvekili Ağar, 'Diyarbakır'daki anneleri biz de Elazığ'dan destekliyoruz'

Diyarbakır'daki annelerin ortaya koyduğu tepkiyi Elazığ'dan desteklediklerini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Biz bütün sanatçıların, Türkiye'deki STK'ların da bu isyana kulak vermelerini ve oradaki annelerin yanlarında olmalarını istiyoruz' dedi.

Yarım kalan külliye inşaatı MHP, AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

İzmir'de şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için memleketi Elazığ'da yapımına başlanan ancak yarım kalan külliye nedeniyle AK Parti, MHP ve CHP karşı karşıya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in külliye yapımını üstlendiğini açıklamasının ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da belediye olarak kendilerinin üstlendiğini duyurdu.

Milletvekili Erol devreye girdi, yarım kalan şehit Fethi Sekin Külliyesi tamamlanacak

Yarım kalan Şehit Polis Fethi Sekin külliyesine giden CHP Elazığ Millletvekili Gürsel Erol, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le görüştüğünü ve külliyenin yapımını üstlendiğini açıkladı.

Çocuklara verdiği sözü tuttu, havuz yaptırdı

Elazığ'da bir beldenin belediye başkanı, seçim öncesi çocuklara verdiği sözü tutarak yüzme havuzu ve şelale yaptırdı.

Irak Devlet Bakanı Maruf: 'Biz Türkmenler hiçbir zaman adaletsizlik yapmadık'

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Bölge Devlet Bakanı Aydın Maruf, 'Biz Türkmenler orada yaşayan insanlara hiçbir zaman adaletsizlik yapmadık. Her zaman eşit ve adaletli bir şekilde siyaset yapıldıdedi.

Eski bakan Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi

Eski İçişleri Adalet Bakanı Mehmet Ağar, kayyum atamalarını değerlendirdi. Ağar, Operasyonlarda insanlar canları pahasına mücadele ederken, sen belediyelerde şehit yakınlarını görevden atmayı bir mesele zannedersen, çatışmada ölen teröristlerin adını, devlete ve millete hizmet etmiş kahramanların yerine koyarsan bu göreve devam edemezsin dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan, gazinin ailesine geçmiş olsun telefonu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan ve memleketi Elazığ'a sevk edilerek tedavisine devam edilen Uzman Çavuş Murat Erginöz'ü CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ziyaret ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da ailesiyle, telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Erol, 'Adil bir değerlendirme olduğunu gördük'

İl Özel İdaresi'nin mülakatını takip eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'Bizler de mülakat yerine gelip, burada adil bir değerlendirme olduğunu gördük' dedi.

Milletvekili Erol, Elazığlı öğrencileri Ankara'da misafir etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara gezisi sözü verdiği öğrencileri ağırladı.

AK Parti'li Milletvekili Ağar: 'Büyük devletimiz, şehit diplomatımızın kanını yerde bırakmadı'

Irak'ın Erbil kentinde Türk diplomatı Osman Köse'nin şehit edilmesinin hemen ardından Milli İstihbarat Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristleri etkisiz hale getirdiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'Saldırıyı planlayan, azmettiren hainleri büyük devletimiz etkisiz hale getirerek şehit diplomatımızın kanını yerde bırakmadı. Ayrıca yapılan bu hain saldırı, Irak'ın kuzeyinde sürdürdüğümüz Pençe Harekatımızın ne kadar isabetli olduğunu ve ne kadar haklı olduğumuzu da göstermektedir' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta'dan Şerifoğulları'na ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve beraberindekiler Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Gürsel Erol, "Elazığ'da gelenek ve bürokrasi ayaklar altına alınmıştır"

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın, "Özel idare genel sekreterinin görevden alınmasını Vali beyin ve 4 vekilin ortak kararıdır" sözüne karşılık önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Milletvekillerinden ortak açıklama

Elazığ İl Özel İdaresinde yapılacak olan personel alımları ile alakalı AK Parti Elazığ Milletvekillerinden açıklama geldi.

Milletvekili Erol, Maden ilçesinde inceleme de bulundu

Elazığ'ın Maden ilçesine giderek incelemelerde bulunan Milletvekili Gürsel Erol, heyelan riski nedeniyle kapatılan köprünün mantık dışı olduğunu,aynı güzergahta bulunan araçların geçtiği yolun açık olduğunu aktararak sorunun çözümünü istedi.

Toplam 573 haber.