Elazığ siyaset haberleri, Elazığ politika gündemi, Elazığ haber

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin. 

Politika Haberleri

Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dün akşam Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, bugün de Kızılay Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi

Milletvekili Erol'dan engelliler haftasında anlamlı hediye

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,bir kişinin akülü araç isteğini engelliler haftasında yerine getirdi.

Milletvekili Ağar, Bakan Soylu'yu Ziyaret Etti

Milletvekili Ağar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Milletvekili Erol, Maden'deki heyelan riski ile ilgili soru önergesi verdi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Maden ilçesinde yaşanan heyelan riskinden kaynaklı yapılan tahliye kararının oluşturacağı mağduriyetin nasıl giderileceğini ile ilgili soru önergesi verdi.

Milletvekili Erol: Devlet gelenekleriyle oynamamalıyız

İstanbul seçimlerinin iptali ile ilgili konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,Devleti parti politikalarına dahil edip yargıyı siyasallaştırmak yerine liyakatini korumalıyız,devletin gelenekleriyle oynamamalıyız dedi.

Cumhurbaşkanı Malatya’ya geliyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramdan sonra Malatya'ya geleceğini ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başta olmak üzere STK'larla yapılan istişare sonucu belirlenen sorunları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşılacağını söyledi.

Milletvekili Erol, 'Şehitlerimizin kabri başında, saygı ile eğilip anmak lazım'

İzmir'de kahramanca mücadele edip şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in kabrini ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,Şehitlerimizin tümünün kabri başında saygı ile eğilip anmak ve onların anılarını yaşatmak lazım' dedi.

Elazığ Belediyesi'nde birim müdürlüklerine atamalar devam ediyor

Elazığ Belediyesi'nde birim müdürlükleri kadrosunda görev değişimi devam ediyor. 

Muhtarlık seçimleri ayrı tarihte yapılacak

Hem seçmen göçünün önlenmesi hem de geçersiz oyların önüne geçilmesi için muhtarlık sandığının belediye başkanlığı seçimlerinden farklı tarihte kurulması hedefleniyor.

Milletvekili Ağar' Maden için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz'

Maden'deki heyelan riski nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, devletin bu süreçte kimseyi mağdur etmeyeceğini, ilçe sakinlerinin sağlığı ve güvenliği için gayretli çalışmaları sürdürdüklerini aktardı.

AK Partili başkanın mazbatasının alınmasına karar verildi

YSK'nın Palu ilçesinde seçimleri kazanıp mazbatasını alarak başkanlık koltuğuna oturan Efrayim Ünalan’ın mazbatasının alınmasına karar verdiği öğrenildi

Elazığ Belediyesi'nin Yeni Birim Müdürleri Belli Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları belediyedeki bazı birim müdürlüklerine atama yaptı.

Şerifoğulları: "38 mahallede hizmet seferberliği başlatıyoruz"

Elazığ’ı hep birlikte ileriye taşıyacaklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hem gönülleri hem de şehrimizi hep birlikte ihya edeceğiz.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Erbakan Hocamızı, siyasete alet etmeye kalkanların elinden kurtarmanın vakti gelmiştir" dedi

Türkiye'nin en genç başkanları Elazığ ve Niğde'den

Yerel seçimlerde Türkiye’nin en genç il belediye başkanları 39 yaşında seçimi kazanan Elazığ’dan Şahin Şerifoğulları, Niğde’den ise Emrah Özdemir oldu.

Şerifoğulları, göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları ve meclis üyeleri bugün mazbatasını aldı.

Hükümet Kadın, bağımsız girdi, yine kazandı

Elazığ’ın Keban ilçesinde AK Parti’den aday gösterilmeyen belediye başkanı Fethiye Atlı bağımsız girdiği seçimleri kazanarak tekrar başkanlık koltuğuna oturdu.

Elazığ'ın yeni Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri yapıldı. Seçimlerde Elazığ Belediye Başkanlığına AK Parti Adayı Şahin Şerifoğulları seçildi.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatının yeni yönetimi tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Toplam 573 haber.